bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Umut'ta karar vakti
SPOR // 10 Eylül 2023 Pazar 00:49 // Güncelleme: 10 Eylül 2023 Pazar 00:56

Kırmızı Beyazlı yönetim tecrübeli sol kanat için son teklifini yaptı ve Beşiktaş'ın cevabını beklemeye başladı

Umut'ta karar vakti
Sol kanatta bir türlü istediği verimi alamayan Samsunspor'da Beşiktaş'ın tecrübeli ismi Umut Meraş için karar zamanı geldi.
Oyuncuyla prensipte anlaşmaya varan Kırmızı Beyazlı yönetim Beşiktaş yönetiminden cevap beklemeye başladı. Siyah Beyazlı kulübe son teklifini yapan Karadeniz temsilcisinde kısa süre içinde bu transferin sonunu netleşecek.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Umut Meraş için Beşiktaş ile görüşüyorum. Bugün olumlu veya olumsuz bitebilir. Aramızda maddi olarak ufak bir fark var. Son teklifimizi yaptık. Umut Meraş, Beşiktaş'ta istenmeyen bir oyuncu. Beşiktaş taraftarı istemiyor, çocuk sahaya çıktığında bildiğini unutuyor. Beşiktaş'ta oynama şansı sıfır. Oyuncunun geleceği bitiriliyor. Biz, bir oyuncuya ekmek kapısı olmak istiyoruz. Beşiktaş'a 36 saat süre verdik. Yarın öğlene kadar teklifimiz geçerli, yoksa Umut transferinden vazgeçeceğiz." diye konuştu.