bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi
SPOR // 14 Temmuz 2015 Salı 00:00 // Güncelleme: 14 Temmuz 2015 Salı 00:00

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig temsilcisi Seramiksan Spor Kulübü, deneyimli antrenör Ali Kamberoğlu ile anlaştı. 1 yıllık sözleşme imzalayan Ali Kamberoğlu, "Hedefimiz belli, zirve için mücadele edeceğiz" dedi.

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Ligi
Sponsor firma Seramiksan A.Ş. idari binasında yapılan imza töreninde hazır bulunan Seramiksan Spor Kulübü Başkanı Bülent Erkul, yeni sezonda zirve mücadelesi verecek bir takım oluşturacaklarını ve bunun için takımın başına bilgi ve deneyimine güvendikleri Ali Kamberoğlu’nu getirdiklerini belirtti. Bursa Nilüfer Bayan Voleybol Takımı’nı 1. Lig’e çıkaran ve Rota Koleji ile play-off mücadelesi veren Kamberoğlu önemli bir camiaya geldiğini dile getirdi.

Kulüp başkanı Bülent Erkul, Ali Kamberoğlu’nu yakından tanıdıklarını ifade ederek, "Kendisiyle daha önce de birçok kez rakip olduk. Bilgisine ve deneyimine güveniyoruz. Hedeflediğimiz noktalara sağlam adımlarla yürüyeceğiz" dedi.

Zirve mücadelesi verecek bir takım oluşturmak için transfer görüşmelerine başladıklarını belirten Kamberoğlu, "Seramiksan hem marka olarak hem de voleybol camiası olarak önemli bir isim ve biz de bunun bilince olarak çalışacağız. Hedefimiz zirve ve bunun için hedefli bir takım oluşturacağız. Mevcut takımdan takımda kalmasını istediğim oyuncular var ve bu isimlerle de görüşeceğiz. Tabi bunun dışında transferlerimiz olacak ve bunlar için de çalışmalarımız sürüyor. 1 yıllık imza attım ancak bu önümüzdeki süreçte değişebilir. Ağustos ayının ilk haftası sahaya inmiş olacağız. Seramiksan camiasıyla büyük hedeflerimiz var" şeklinde konuştu.