limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Szumski'den Gençlere Jest
SPOR // 29 Kasım 2023 Çarşamba 10:23 // Güncelleme: 29 Kasım 2023 Çarşamba 10:23
Szumski'den Gençlere Jest

Yılport Samsunspor’un tecrübeli file bekçisi Jakub Szumski, futbol akademisindeki kalecilere jest yaparak hepsine üzerlerinde kendi isimlerinin yazılı olduğu eldiven hediye etti.

Geçtiğimiz sezon sergilediği performans ile Kırmızı-Beyazlıların TFF 1. Lig’de elde ettiği şampiyonlukta büyük pay sahibi olan kaleci Jakub Szumski, Trendyol Süper Lig’de ise Okan Kocuk’un arkasında sabırla beklemeye devam ediyor. Eldivenleri devralabilmek için büyük bir özveri ile çalışan Szumski, önceki gün yaptığı hareketle ise altyapıdaki genç meslektaşlarının gönlünü fethetti.

Yılport Samsunspor Futbol Akademisi’nde bulunan genç kalecilere jest yapan Jakub Szumski, tüm file bekçilerine üzerinde sporcuların kendi isimlerinin yazılı olduğu eldivenler hediye etti. Futbol Akademi Koordinatörü Savaş Serdar ve Akademi Kaleci Departman Sorumlusu Mehmet Bayraktar, genç kalecilere yaptığı jestten dolayı tecrübeli file bekçisi Jakub Szumski’ye teşekkür etti.