bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Spor Toto 2. Lig
SPOR // 22 Ağustos 2015 Cumartesi 00:00 // Güncelleme: 22 Ağustos 2015 Cumartesi 00:00

Amed SK, Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un genç milli futbolcusu Yavuz Özsevim’i 1 yıllığına kiraladı. Stoper olarak görev yapan Yavuz, resmi imzayı atarak takıma dahil oldu.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed SK, Süper Lig takımlarından Antalyaspor’dan Yavuz Özsevim’i kiralık olmak üzere transfer etti. Amed SK Asbaşkanı Nurullah Edemen’in İstanbul’daki ofisinde gerçekleşen görüşmede, stoper mevkisinde görev yapan ve 25 yaşında Yavuz Özsevim ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

“YERİNDE BİR TRANSFER”

Anlaşmanın ardından bir konuşma yapan Amed SK Asbaşkanı Nurullah Edemen, Yavuz Özsevim’in U19 Türk Milli takımında da forma giydiğini ve gelecek vadeden bir futbolcu olduğunu belirtti. Edemen, “Teknik direktörümüzün istediği mevkilere yönelik transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Antalyaspor’da forma giyen Yavuz Özsevim’i bir yıllığına kiraladık. 9 defa milli olan ve stoper mevkisinde görev yapan Yavuz’un takımımıza büyük güç katacağına inanıyoruz. Ama transfer çalışmalarımız devam edecek. Bir forvet, bir sağ bek ve bir de stoper almayı planlıyoruz. Hedefimiz gelecek hafta sonuna kadar transfer çalışmalarını tamamlamaktır” diye konuştu.