bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Soykan Geri Döndü
SPOR // 10 Ekim 2023 Salı 14:28 // Güncelleme: 11 Ekim 2023 Çarşamba 14:33
Soykan Geri Döndü
Yaklaşık 4 yıldır Kırmızı-Beyazlı kulüpte genel müdürlük ve icra kurulu üyeliği görevlerinde bulunan Soner Soykan, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Soykan, yaptığı paylaşımda, “Samsunspor'da gurur, onur ve şerefle yürüttüğüm genel müdürlük görevinden bugün itibarıyla Yüksel Başkanımız’a da bilgi verip, bize ve Samsunspor'a kattıkları için teşekkür ederek ayrılmış bulunmaktayım. Hakkınızı helal edin" ifadelerini kullanmıştı. Konuyu masaya yatıran Kırmızı-Beyazlıların yönetim kurulu, Soykan’ın istifasını kabul etmedi.

 

Konuyla alakalı olarak kulüpten yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

 

İSTİFASI KABUL EDİLMEDİ

 

“Genel Müdürümüz ve İcra Kurulu Üyemiz Sayın Soner Soykan’ın, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu’na sunmuş olduğu istifa mektubu, yönetim kurulumuzun değerlendirmeleri neticesinde kabul edilmemiştir. Genel Müdürümüzle yönetimimizin yaptığı istişareler sonucunda, Sayın Soner Soykan görevinin başına dönme kararı almış olup, kulübümüzün başarısı için çalışmayı sürdürmektedir. Bugüne kadar Samsunspor’a sunmuş olduğu hizmetlere bugünden sonra da devam edecek olan Genel Müdürümüze, üstlendiği bu yüksek görevde başarılar dileriz. Saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.”