bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor'un bedeli var!
SPOR // 11 Ekim 2023 Çarşamba 14:56 // Güncelleme: 11 Ekim 2023 Çarşamba 14:56
Samsunspor'un bedeli var!
SAMSUNSPOR ANONİM BİR ŞİRKET

 

“Taraftarlarımız isyan etmekte yüzde yüz haklılar. Onlara bir şey diyemiyorum. Ben de olsam ben de isyan ederdim. Ama bu isyanın dozu kaçmamalı. Çünkü futbol kitleleri etkileyen bir şey. Bazıları duygusal hareket ediyor ve bırak git diyorlar. Samsunspor bir anonim şirket. Bırakıp gitme şansım yok. Her şeyin bir bedeli olduğu gibi Samsunspor’un da bir bedeli var. Asla da bu bedeli almadan ne ben bir yere giderim, ne de Samsunspor’u bırakırım. Benim gibi başarılı bir iş adamı böyle kolay pes edemez, etmemeli de.”

 

ASIL REZİL OLAN BENİM

 

“Ben bu işi öyle ya da böyle öğrenerek yapacağım. Türkiye’de iyi bir başkan olacağım. Beni severler ya da sevmezler ama Türkiye’de takdir edilen, yaptıklarım, konuşmalarım ve yapacaklarımla Samsunspor’u gündemde tutuyorum. Taraftarlar kızıyor ve bizi aleme rezil ettiniz diyor. Asıl rezil olan benim. Benim gibi başarılı bir iş adamlının hedefi ilk 10 olarak belirleyip ligin dibinde olması bana yazar. Rezil olan, üzülen, enerjisini veren, sağlığını veren, parasını veren, her şeyini veren benim. Ben de taraftarlarımız gibi kahroluyorum. Belki onlardan daha fazla kahroluyorum.”

 

SÖZÜMÜ TUTMADAN GİTMEYECEĞİM

 

“Çaykur Rizespor karşısında alınan mağlubiyet beni adeta çıldırttı. Sabaha kadar uyumadım. Ama ne yapabiliriz, hayat devam ediyor ve etmek zorunda. Artık bunu unutup önümüze bakacağız. Bu takımı nasıl ligde tutup, nasıl başarılı yapacağız bunun mücadelesini vereceğiz. Sonrasında orta ve uzun vadede bu takım Süper Lig’de kalıcı ve Avrupa kupalarına gidiyor olacak. İnşallah bunların hepsi benim başkanlık dönemimde olacak. Ben bu sözü verdim ve bunları yerine getirmeden hiçbir yere gitmem.”

Hedef Halk