SPOR // 8 Şubat 2023 Çarşamba 10:17 // Güncelleme: 8 Şubat 2023 Çarşamba 10:17
Samsunspor'un, deprem bölgesinde yaşanan acıyı bir nebze de dindirmek hem de depremzedelere yorgan, battaniye, giyim ve çeşitli gıda desteği sağlamak için başlattığı yardım kampanyasına akın akın paketler ulaşıyor.
Samsunspor'un, deprem bölgesinde yaşanan acıyı bir nebze de dindirmek hem de depremzedelere yorgan, battaniye, giyim ve çeşitli gıda desteği sağlamak için başlattığı yardım kampanyasına akın akın paketler ulaşıyor.
KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Deprem bölgelerine gönderilmek üzere Samsunspor Kulübü Derneği olarak başlattığımız yardım kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlarımızın Samsunspor Nuri Asan Tesisleri ve Samsun Green Golf & Tenis Kulübü'ne yardım malzemelerini ulaştırmaları önemle rica olunur. Tüm Samsunluların yardım ve desteğini bekliyoruz" denildi. Çağrının ardından kolilerce kıyafet, battaniye, yastık ve gıda malzemeleri geldi.
2 TIR DOLDU, TAŞTI Samsunspor'un deprem bölgesi için başlattığı yardım kampanyasında futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler; 1 TIR'ı battaniye, kıyafet gibi acil ihtiyaçlarla doldurdu. Dernek yöneticilerinin iş dünyası ile yaptıkları iş birliğinde ise 2. TIR doldu.
KIYAFET, YORGAN, GIDA Futbolcu ve teknik heyetin 2 bin 470 adet uyku seti, dernek yönetimi ise 2000 adet yastık ve yorgan, 2 bin 500 adet polar ve 50 adet polar yelek, yine kentin giyim markalarınca da bot ve kışlık ayakkabı temin edildiği öğrenildi. Aynı zamanda kentin gıda firmaları da kuru gıda desteği sağladı. İki TIR şuan da dolarken, üçüncü TIR ise hazır bekliyor.
KOLİLER HAZIRLANIYOR Bazı gönüllü vatandaşlar ise, Getir ve Migros gibi alışveriş platformları üzerinden çocuk bezi, çocuk maması ıslak mendil gibi temel ihtiyaç malzemeleri sipariş ederek toplama merkezine iletti. Samsun Green Golf & Tenis Kulübü'nde yardım paketleri koliler halinde hazır hale getiriliyor. Yarın sabah saatlerinde Seral Tekstil'den Nuri Asan Tesisleri'ne hareket edecek olan TIR'lar, yine öğlen saat 12.00'de ise Nuri Asan Tesisleri'nden deprem bölgesine gitmek üzere yola çıkacak.
Samsunspor, Gaziantep FK deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçta rezalet bir hakem kararıyla 10 kişi kaldı, iki gol yedi ve evine 1 puanla döndü. Cherif NDiaye haksız 2. sarıyla oyun dışında kalıp Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü
Atakum Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında imzalanan sportif ve kültürel faaliyetler iş birliği protokolü kapsamında üniversite yerleşkesinde bulunan spor salonu yenilendi
Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA maçları nedeniyle bazı Süper Lig maçlarını erteledi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in maçları ertelenirken, Samsunspor erteleme başvurusu yapmadı.
KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.