bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Okay Yokuşlu: Daha İyi Günler Göreceğiz
SPOR // 23 Ağustos 2015 Pazar 00:00 // Güncelleme: 23 Ağustos 2015 Pazar 00:00

Trabzonspor futbolcusu Okay Yokuşlu, ligin uzun bir maraton olduğunu belirterek, her maça özel olarak hazırlanıp daha iyi günler göreceklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor futbolcusu Okay Yokuşlu, maça iyi başladıklarını belirterek, "Temposu bakımından iyi bir mücadele oldu. Karşımızda geçen hafta çok iyi maç bir maç çıkaran takım vardı. Bizde bunun bilincindeydik. Savunmada iyi bir şekilde durduk. Bununda sonucunu aldık. Bence maçında kilit noktası beraber kompak durmamızdı. Umarım bunun devamı gelir. Lig uzun bir maraton. Her maça özel olarak hazırlanıp daha iyi günler göreceğiz" dedi.

"MBIA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATMIŞ BİR FUTBOLCU"

Basın mensuplarının Mbia hakkındaki sorusuna ise genç futbolcu, "Çok önemli yerlerde çok önemli başarılar elde etmiş bir sporcu. Gerek idmanlarda olsun gerek maçlarda olsun ondan öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Ondan çok iyi anlaştığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.