bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Fenerbahçe Avantajlı Dönüyor
SPOR // 21 Ağustos 2015 Cuma 00:00 // Güncelleme: 21 Ağustos 2015 Cuma 00:00

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Filipe Almeida, Atromitos karşısında hedeflerine ulaştıklarını ve galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında Atromitos’i 1-0 mağlup etti. Vitor Pereira’nın cezası nedeniyle düzenlenen basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Filipe Almedia, mutlu olduklarını belirterek, “Bugün hocamız sahada olmak isterdi ama bunun mümkün olmadığını biliyorduk. Hafta boyunca hep birlikte yoğun bir çalışma yürüttük ve bu çalışmalarımız esnasında her türlü ihtimale hazırlandık teknik heyet ve futbolcular olarak. Onun yokluğuna da hazırdık. Teknik anlamda her detayı inceledik ve takımımıza bu detayları hocamız hafta boyunca aktardı. Takımımızı bu karşılaşmaya hazırladı. Hocamız teknik heyetine güvendi, oyuncularına güvendi. Çok farklı planları ve her türlü senaryoyu birlikte çalıştık. Gerçekleşebilecek olayları maç öncesinde çalıştık ve maç içerisinde hocamızla konuştuğumuz planları uygulamaya gayret gösterdik. Hocanın bu kararının başarıya ulaştığını düşünüyorum. Hedefimize ulaştık ve galibiyetle ayrıldık” dedi.

ATROMITOS CEPHESİ

Atromitos Teknik Direktörü Michalis Grigoriou ise maçın İtalyan hakemi Daniele Orsato eleştirerek, kötü bir yönetim sergilediğini söyledi. Maçın ilk dakikalarından itibaren haksızlıklara uğradıklarını söyleyen Grigoriou, "İki penaltımız verilmedi. Van Persie’nin golü fauldü. Çok daha fazla konuşmak istemiyorum. Büyük bir takım karşısında iyi oynadık. Gelecek maç için çalışacağız" diye konuştu.

Van Persie’nin attığı gol için de yorumda bulunan Yunan ekibinin teknik adamı, şunları söyledi:

"Van Persie, bir oyuncuma ’Size faulden gol attık’ dedi. Her şey bitmedi. Rövanşta farklı bir taktikle sahaya çıkıp tur atlamak istiyoruz."