SPOR // 3 Haziran 2021 Perşembe 17:15 // Güncelleme: 3 Haziran 2021 Perşembe 17:15
Samsunspor Kulübü, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarının ayrıldığını açıkladı.
Samsunspor'dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüz Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Ertuğrul Sağlam, kulübümüzdeki görevinden ayrılmış ve istifasını kulübümüz yönetimine sunmuştur. İstifası kulübümüz yönetim kurulu tarafından kabul edilmiştir. Ertuğrul Sağlam'a bugüne kadar Samsunspor'a sunduğu hizmetleri ve katkıları için teşekkür eder, kendisine başarılar dileriz" denildi.
Samsunspor, Gaziantep FK deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçta rezalet bir hakem kararıyla 10 kişi kaldı, iki gol yedi ve evine 1 puanla döndü. Cherif NDiaye haksız 2. sarıyla oyun dışında kalıp Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü
Atakum Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında imzalanan sportif ve kültürel faaliyetler iş birliği protokolü kapsamında üniversite yerleşkesinde bulunan spor salonu yenilendi
Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA maçları nedeniyle bazı Süper Lig maçlarını erteledi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in maçları ertelenirken, Samsunspor erteleme başvurusu yapmadı.
KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.