bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Denizlispor, Hazırlıklarını Kızılcahamam’da Sürdürüyor
SPOR // 20 Temmuz 2015 Pazartesi 00:00 // Güncelleme: 20 Temmuz 2015 Pazartesi 00:00

Denizlispor, ikinci etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam’da toplanarak antrenmanlara başladı.

Denizlispor, Hazırlıklarını Kızılcahamam’da Sürdürüyor
PTT 1. Lig ekibi Denizlispor yeni sezon hazırlıkları için ilk olarak Davraz’da kamp yapmıştı. Bunun ardından bayramda tatil yapan futbolcular, ikinci etap kamp çalışmaları için Kızılcahamam’da bir araya geldi. Bayram tatilinden neşeli dönen futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlenirken, teknik direktör Mehmet Altıparmak da oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Kamp çalışmalarının sıcak ama olumlu geçtiğini kaydeden Altıparmak, "İlk etap kamp çalışmalarımızda oyuncularımıza kondisyon yükledik. Bizi bir yıl boyunca taşıyacak enerjiye sahip olmamız lazım. Bunun ardından Kızılcahamam’da transfer edilen oyuncularımızla birlikte iyi bir hazırlık kampımız var. İyi transferler yaptık. Bundan sonra artık bize düşen daha çok çalışmak" dedi.

Öte yandan geçtiğimiz sezon Denizlispor’da forma giyen Emre Can’ın Galatasaray’da kadroya girememesi üzerine yönetimin bu oyuncuyla anlaşmak için devreye girdiği öğrenildi.