limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Çapa'dan Transfer Açıklaması
SPOR // 29 Kasım 2023 Çarşamba 10:20 // Güncelleme: 2 Aralık 2023 Cumartesi 10:21
Çapa'dan Transfer Açıklaması

CAS’daki davadan transfer yasağı almayacakmış gibi çalıştıklarını ifade eden Samsunspor'un futbol direktörü Fuat Çapa, “Hocamızın verdiği liste ve scout ekibimizin takip etmiş olduğu oyuncular var. Bu listeleri harmanlayıp başkanımıza vereceğiz” dedi


Her maçın bulundukları konum itibariyle çok önemli olduğunu ve her maçtan puan veya puanlar almak zorunda olduklarını dile getiren Fuat Çapa, "Her geçen gün ligin boyu kısalıyor. Makasın çok fazla açılmaması lazım. En azından puan farkını devre sonuna kadar belli bir seviyeye getirmemiz gerekiyor" dedi.

Bugünkü görüntüye bakarak geçmişteki görüntünün unutulmaması gerektiğini ifade eden Fuat Çapa, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sezon başı kadro yapılanmamız, Hüseyin hocamızın şampiyon kadronun üzerine koyup devam etmesi üzerineydi. Hoca değişikliğiyle birlikte tamamen değişik bir düzene geçtik. Bu da bir süreç alıyor. Markus hoca geldikten sonra sahadaki görüntümüz de değişti.”

 

17-18 PUANI HEDEFLİYORUZ

 

“Sadece MKE Ankaragücü maçının ikinci devresinde istediğimiz oyun yoktu. Ama diğer maçlarda rakibimizden daha az bir görüntü göstermedik. Hatta daha çok pozisyonlara girdik. Hatay ve İstanbulspor maçlarında verdiğimiz reaksiyonlarla da 3’er puan aldık. Devre arasına kadar 17-18 puanları hedefliyoruz. Devre arası yapılacak hamlelerle ligde kalma inancımızı sürdürmek istiyoruz.”

 

OYUNUMUZ UMUT VADEDİYOR

 

“Özellikle son oynanan Beşiktaş maçında taraftarımızın da desteğini göz ardı edemeyiz. Takıma verdikleri enerji, motivasyon çok net bir şekilde görüldü. Ama onları Beşiktaş maçında üzdük. Puan olarak kaybettik ama umut vadeden bir karşılaşma oynadık. Böylesine etkili bir oyun ortaya koyduğumuz maçta taraftarlarımıza galibiyet hediye edemediğimiz için ayrıca üzgünüz.”

Gündemde olan CAS davası ve transfer yasağı haberleri hakkında da açıklamalarda bulunan Yılport Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, şöyle devam etti: “Kesin transfer yasağı aldık gibi bir algı var. Bu doğru değil. Kulübümüz FIFA’nın verdiği karara CAS nezdinde itirazda bulundu. CAS’ın kararı henüz belli olmadı. Ama bize gelen bilgiler, başkanımızın bize aktardığı bilgi şu şekildi.”

“Çalışmalarımız transfer yasağının gelmeyeceği ve transfer yapabileceğimiz yönünde. Bu şekildeki çalışmayı da yapıyoruz. Hocamızdan aldığımız rapor var. Hocamızın verdiği liste ve scout ekibimizin takip etmiş olduğu oyuncular var. Bu listeleri harmanlayıp başkanımıza vereceğiz. Sonra da görüşmelere başlayacağız. Samsunspor için en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz."