bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Çapa, Sportif Direktör oldu
SPOR // 3 Ekim 2023 Salı 14:23 // Güncelleme: 8 Ekim 2023 Pazar 14:33
Çapa, Sportif Direktör oldu

Yılport Samsunspor Kulübü, sportif direktör olarak Fuat Çapa ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Çapa, bundan böyle futbol takımının başında görevlendirilecek yabancı hocamızla birlikte takımın yönetiminden tam yetki ile sorumlu olacaktır” ifadeleri yer aldı

İKİNCİ FUAT ÇAPA DÖNEMİ

 

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran Yılport Samsunspor, takımı teslim edeceği yeni ismi ararken, Başkan Yüksel Yıldırım’dan beklenmedik bir hamle geldi. Henüz aradığı teknik direktörü bulamayan Yıldırım, sportif direktör olarak Fuat Çapa’yı göreve getirdi.

 

YILDIRIM’DAN SÜRPRİZ HAMLE

 

Hüseyin Eroğlu ile yolların ayrılmasının ardından güçlü bir yapı oluşturmayı planlayan Başkan Yüksel Yıldırım, ilk olarak Beşiktaş’ta futbolu bırakan Mehmet Topal ve Atiba Hutchinson ile masaya oturdu. Her iki isimden de olumlu karşılık alamayan Yıldırım, sürpriz bir şekilde Fuat Çapa ile anlaştı.

 

DAHA ÖNCE HOCALIK DA YAPMIŞTI

 

 

Bugüne kadar pek çok takımda teknik direktör olarak görev yapan ve 2021-2022 sezonunda Kırmızı-Beyazlıları da çalıştıran Fuat Çapa, ilk kez sportif direktör olarak görev yapacak. Çapa, teknik adam olarak Samsunspor’un yanı sıra Türkiye’de Gençlerbirliği, Kasımpaşa, Erciyesspor, Antalyaspor, Eskişehirspor ve Ankaragücü’nde çalışmıştı.

 

2022’DE YOLLAR AYRILMIŞTI

 

20 Ekim 2021’de Samsunspor’da teknik direktör olarak göreve başlayan Fuat Çapa ile 19 Nisan 2022’de yollar ayırmış, deneyimli çalıştırıcı bu süreçte 25 maçta 1.52’lik puan ortalaması yakalamıştı. Konuyla alakalı olarak Yılport Samsunspor Kulübü de resmi sosyal medya hesaplarından duyuru yayınladı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:

 

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

 

"Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda tesis edilen ‘Futbol Direktörlüğü’ görevine Sayın Fuat Çapa getirilmiştir. Daha önce takımımızda teknik direktör olarak görev yapan Sayın Çapa bundan böyle futbol takımının başında görevlendirilecek yabancı hocamızla birlikte takımın yönetiminden tam yetki ile sorumlu olacaktır. Futbol direktörümüze yeni görevinde başarılar diler, alınan bu kararın takımımıza ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.”

 

5 DİL BİLME AVANTAJI

 

Dün Samsun’a gelen ve vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan sportif direktör Fuat Çapa’nın, Kırmızı-Beyazlıların Pazar günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı Karadeniz derbisinde takımla birlikte sahada olması bekleniyor. İlk kez sportif direktör olarak görev yapacak olan Fuat Çapa, 5 yabancı dil biliyor.