limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Bilen: Dava sonuçlanmazsa transfer yaparız
SPOR // 15 Kasım 2023 Çarşamba 22:45 // Güncelleme: 15 Kasım 2023 Çarşamba 22:45
Bilen: Dava sonuçlanmazsa transfer yaparız

CAS’daki dava hakkında bilgi veren Veysel Bilen, “Dava neticelenmediği sürece biz ocak ayındaki transfer döneminde transfer yapabiliriz, bu konuda müsterih olun” dedi.

Sosyal Medya Üzerinden TV Kaya ve Kanal 362’den ortak yayınlanan Futbol 55 programına telefonla bağlanan Yılport Samsunspor Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, önemli açıklamalarda bulundu.

Yılport Samsunspor Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, şunları söyledi: “Bizim transfer yasağımız ile ilgili CAS'a yaptığımız başvuru neticelenmede bizim transfer yapmama gibi bir yasağımız yok. Hatta neticelenmediği sürece biz ocak ayındaki transfer döneminde transfer yapabiliriz. Bu konuda müsterih olun. Takımımızda yapılması gereken ne varsa başkanımızın talimatları doğrultusunda bu yapılacak.”

 

BU TAKIM KÜME DÜŞMEYECEK

 

“Teknik direktörümüz Markus Gisdol’un sunacağı rapor doğrultusunda, hocamızın da onayladığı belirlediğimiz oyuncu profilleri olacak. Bizim hedefimiz zor gol yiyen, kolay gol atan bir ekip kurmak. Başkanımızın da, bizimde her zaman söylediğimiz şey, bu takım küme düşmeyecek. Samsunspor büyük bir camia ne badireleri atlattık, bunları da atlatacağız.”