SPOR // 15 Temmuz 2018 Pazar 12:40 // Güncelleme: 15 Temmuz 2018 Pazar 12:40
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto 1'inci lige yükselme yarışları Samsun'da başladı
Samsun'da İlkadım Atletizm Sahası'nda 14-15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan atletizm spor takımlarının Spor Toto 1'inci lige yükselme yarışmalarına kadınlardan 8, erkeklerden de 12 takımı olmak üzere toplamda 20 takım katılırken, yaklaşık 600 sporcu birinci lige çıkmak için mücadele edecek. Çekiç atma, sırıkla atlama, üç adım atlama, 100 metre, 400 metre, 800 metre, bin 500 metre, 3 bin ve 5 bin metre koşu, disk atma, gülle atma, uzun atlama, yüksek atlama ve cirit atmada sporcular birbirleriyle kıyasıya yarışacak.
İyi olanlar kazansın
Program hakkında bilgi veren Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Ali Aksu, "14-15 Temmuz'da Samsun'dayız. Türkiye Atletizm Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu 1'inci lige yükselme grubundayız. 8 tane kadın, 12 tane de erkek takımımız var. Toplam 20 takımla buradayız. Yaklaşık olarak 500-600 sporcumuz var. Umarım iyi olan kazanır. İnşallah Süper Lige yükselen takım, kendini süper ligde daha iyi hazırlayıp, daha iyi yerlerde olurlar" dedi.
Takımlara başarılar dileyen Türkiye Atletizm Federasyonu Üyesi İsmail Hut, "Böyle müsabakalara Samsun'un ev sahipliği yapması çok gurur verici, bizi sevindiriyor. Takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.
Samsunspor, Gaziantep FK deplasmanında 2-0 öne geçtiği maçta rezalet bir hakem kararıyla 10 kişi kaldı, iki gol yedi ve evine 1 puanla döndü. Cherif NDiaye haksız 2. sarıyla oyun dışında kalıp Fenerbahçe maçında cezalı duruma düştü
Atakum Belediyesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi arasında imzalanan sportif ve kültürel faaliyetler iş birliği protokolü kapsamında üniversite yerleşkesinde bulunan spor salonu yenilendi
Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA maçları nedeniyle bazı Süper Lig maçlarını erteledi. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in maçları ertelenirken, Samsunspor erteleme başvurusu yapmadı.
KuzeyHaber.com sitesinde yer alan tüm yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, tasarım ve düzenlemelerin telif hakları 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri kanunu ile korunmaktadır. Her türlü haber, köşe yazısı, görsel, belge ve bağlantının izinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalanması ve kullanılması durumunda her türlü yasal hakları tarafımızca saklı tutulmaktadır. Yayınlanan köşe yazılarından, haberlere ve köşe yazılarına yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. KuzeyHaber.com Basın Meslek İlkelerine uymaya söz vermiştir. Web Sitemiz dışında farklı sitelere yönlendiren linklerin içeriklerinden www.kuzeyhaber.com sorumlu tutulamaz. KuzeyHaber.com sadece internet üzerinden yayın yapmaktadır.