Acar: Evimizde Namağlup Unvanımızı Sürdürmek İstiyoruz
SPOR // 12 Ekim 2015 Pazartesi 00:00 // Güncelleme: 12 Ekim 2015 Pazartesi 00:00

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında evinde Eskişehirspor’u ağırlayacak olan Akhisar Belediyespor’da basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, kendi sahalarındaki namağlup seriyi sürdürmek istediklerini belirtti.

Acar: Evimizde Namağlup Unvanımızı Sürdürmek İstiyoruz
Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren ve 7 haftalık periyot süresince 3 maçta evinde hiç gol yemeyen tek takım olan Akhisar Belediyespor, ligin 8. haftasında konuk edeceği Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın başlayacak. Ligde verilen 1 haftalık ara nedeniyle yapacağı Göztepe hazırlık maçının da iptal edilmesi ardından idmanlarına 1 günlük iznin ardından devam edecek olan Akhisar Belediyespor, yarından itibaren Eskişehirspor maçı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürecek. 3 karşılaşmada deplasmanda puan alamayan Eskişehirspor’un, teknik direktörlük görevine İsmail Kartal’ın getirilmesinin ardından farklı bir kadro yapısı ile sahaya çıkması beklenirken, yeşil-siyahlılar da sahaya aynı parola ile çıkacak.

"EVİMİZDE NAMAĞLUP UNVANIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Her maça olduğu gibi Manisa 19 Mayıs Stadı’nda yine 3 puan parolası ile sahaya çıkacaklarını belirten İbrahim Evren Acar, “Evimizde 3 maçımızı da kaybetmedik. Yine karşımızda deplasmanda hiç puan alamayan bir rakip var. Seyir zevki yüksek olacağına inandığım müsabakada kazanan taraf olup, evimizdeki namağlup unvanını sürdürmek istiyoruz. Evimizde yaptığımız 3 maçta 3 gol atıp hiç gol yemedik. İnşallah bu maç tam tersi bol gollü bir müsabaka olur ve 3 puanı alan taraf biz oluruz” dedi.