bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Veysel ve İlyas
Yazarlar // 28 Ekim 2018 Pazar 01:24

İsmail BAŞARAN

İlk yarının başlarında korkmadım desem yalan olur. Samsunspor oyun başlarında çok tutuktu, sürekli savunmada kaldı, bu tutukluk ilk yirminci dakikaya kadar sürdü.

Samsunspor bu dakikadan sonra oyunda denge kurdu ve rakip karşısında gol aradı.

İlk dakikalardaki Bayrampaşa baskısını kıran Samsunspor oyunda denge kurdu ve rakip kalede gol aramaya başladı.

Gol bulmakta başarılı olmadı ancak rakibin psikolojisini bozdu.

Samsunspor baskısını da artırınca İlyas sahne aldı ve rakip kaleyi adeta topa tuttu. Girdiği pozisyonlarda bu yarıda beş şut attı ve hepsi direğin dibinden dışarı çıktı.

İlk yarı kanatları kullanmakta zorluk çeken Samsunspor savunmasından çıkmakta da zorlanı. Bayrampaşa Samsunspor karşısında ilk yarının büyük bölümünde daha atak göründü ve genellikle oyunun hâkimiyetini elinde tuttu.

Bunda Samsunspor’un oyunu kendi sahasında kabul etmesinin de etkisi oldu.

Kırmızı Beyaz Siyahlı takım altı karşılaşmada altı galibiyet almanın psikolojik baskısının da altında kaldı.

İkinci yarı Samsunspor oyuna daha fazla ağırlığını koydu ve rakibine kendi sahasında baskı kurmaya başladı. Bunda Bayrampaşa’nın da oyunu genellikle kendi sahasında kabul etmesinin rolü büyüktü. İlk yarıda Bayrampaşa’nın yaptığı baskılı oyun ikinci yarıda tersine döndü.

Samsunspor oyun ilerledikçe kanatları kullanmaya başlayınca rakip karşısında daha etkili oldu. İkinci yarının ilk bölümünde Samsunspor rakibine oranla daha çok baskı yaptı ve topla rakibine oranla daha çok oynadı.

Ancak gol çıkmadı.

Samsunspor Bayrampaşa karşısında bir puan almadı, üaç puanı kaybetti.