bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Sandık Çağrısı
GÜNCEL // 5 Haziran 2015 Cuma 00:00 // Güncelleme: 5 Haziran 2015 Cuma 00:00

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinin Türk demokrasi tarihi açısından önemli bir milat olacağını belirterek, "1 oyun önemi çok büyük. Tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye, oy kullanmaya davet ediyorum" dedi.

Sandık Çağrısı
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, seçim sürecinde çok verimli bir çalışma programı gerçekleştirdiklerini söyledi. Karaaslan, "Samsun’da 9 milletvekili adayı olarak gitmedik yer bırakmadık. Halkımızla yüz yüze siyaset yaptık. Vatandaşlarımızla işyerinde, evinde, pazarda, çarşıda ve sokakta yüz yüze görüştük. Çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadık" şeklinde konuştu.

Vatandaşlarla yaptıkları görüşmelerde talep ve sorunları da dinlediklerini belirten Karaaslan, "2002 yılında ekonomisi kötü durumda olan bir ülke devralmıştık. İzlediğimiz istikrarlı politikalar sonucu önce hayat şartlarını normal düzeye getirdik, ardından üzerine eklemeye başladık. Herkesin hayatında olumlu yönde değişiklikler oldu. Eksiklikler yok mu? Elbette var. Halkımız bu eksiklikleri de yine AK Parti’nin yapacağını biliyor. Halkımızda bizim gibi ’Onlar konuşur AK Parti yapar’ diyor" diye konuştu.

“Önümüzde çok tarihi bir gün var" diyen Karaaslan şöyle konuştu: “7 Haziran seçimlerinin Türk demokrasi tarihi açısından önemli bir milat. Bu seçim çocukların ve gençlerin seçimi olacak. Onların nasıl bir Türkiye’de yaşayacağını belirleyecek bir seçim olacak. Biz sandığa giderken bu bilinçle gitmeliyiz. Ailelerimizi sandığa gitmesi için teşvik ederken bu bilinçle teşvik etmeliyiz. Seçimde oy kullanmak, sandığa gitmek her şeyden önce ülkenin demokrasisine katkı sağlamak ve milli iradeye sahip çıkmaktır. Bir oyun bile önemi çok büyük. Tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye, oy kullanmaya davet ediyorum.”

Sandık Çağrısı
Sandık Çağrısı
Sandık Çağrısı
Sandık Çağrısı