limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Togar: Başarı Ekip İşidir
GÜNCEL // 7 Aralık 2023 Perşembe 09:18 // Güncelleme: 7 Aralık 2023 Perşembe 09:18
Togar: Başarı Ekip İşidir
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kent Mobilyaları Üretim Atölyesi'ni ziyaret etti. Başkan Hasan Togar, soğuk kış günlerinde sıcacık ortamda birim müdürleri ve personellerle çay içerek sohbet etti.

aşkan Hasan Togar, "Daha temiz daha güzel bir yaşam alanı oluşturmak için gece gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin çalışan ilçemizin aynası Temizlik İşleri Müdürlüğü'ndeki görevli emekçi mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek onlarla bir araya geldik. Biz bu işe gönlümüzü verdik. Tekkeköy'ümüze güzel hizmetler yapmak bizim en önemli görevimizdir" diye konuştu.

 

GÜZEL YARINLARA BİRLİKTE KOŞACAĞIZ

 

"Başarı ekip işidir" diyen Togar, "10 yıldır gece gündüz demeden her an her dakika ilçemiz için büyük emekler vererek çabalayan ve ilçemizin gelişimi, değişimi adına alın teri döken, tek sermayeleri ise gösterdikleri emek ve alınlarından akan ter olan Fen İşleri Müdürlüğü'ndeki görevli emektar ekip arkadaşlarımızşa bir araya geldik. İlçemizin insanlarının sevgisini, takdirini kazandıysak bunda en büyük paylardan birisi de bizimle aynı yolda bıkmadan, usanmadan özveriyle çalışan ekip arkadaşlarımızın varlığıdır. Omuz omuza vererek ilçemizin geleceğini hazırlamak için çok çabaladık, çabalıyoruz. Güzel yarınlara koşarken her zaman söylediğimiz gibi İnşallah gelecekte de Tekkeköy'ümüzün mutlu yarınlarını kıymetli ekip arkadaşlarımız ile birlikte oluşturacağız" sözlerini kaydetti.



Bugün meydan düzenlemesi, park düzenlemesi, aydınlatmalar dahil daha birçok ihtiyaçlarımızı gidermek adına oluşturduğumuz kent mobilyaları üretim atölyemizi ziyaret ettik. İnşallah bu tesisimizi çok daha büyük bir üretim merkezi haline getirip ilçemizin tüm ihtiyaçlarının tamamını buradan karşılamayı amaçlıyoruz." Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Belediye hizmetlerimizde emek gösteren ekip arkadaşlarımızla sırt sırta vererek ilçemizi aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacağız" dedi.