bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Togar'dan emekli ve öğrenciye müjde
GÜNCEL // 25 Mart 2024 Pazartesi 22:06 // Güncelleme: 25 Mart 2024 Pazartesi 22:06
Togar'dan emekli ve öğrenciye müjde

Projelerini açıklayan Togar, "Emeklilere her ay bin 500 TL, üniversite öğrencilerimizede her iki bayramda bin TL destek vereceğiz "dedi.



Kutlukent’in zorlu coğrafyasına rağmen burada birçok çalışma yapıldığını imar problemlerinin çözüldüğünü söyleyen Başkan Togar, “Tam 100 yıl önce buraya yerleşen insanlarımız var. Geldiğimizde Kirazlık Mahallesi’ndeki bir pankartta ‘tapusuz mahalleye hoş geldiniz’ yazıyordu. O tapusuz mahalleden bir kişinin 150 metrekare evi var, 80 metrekare yeri var. Hadi buyurun gelin çözün. Biz çözdük. Ardından o hayali kurulan doğalgazla buluşturduk” dedi.

Yol çalışmaları ile ulaşım konforunun artırıldığını söyleyen Başkan Togar, “Göreve geldiğimizde Kutkukent’in içerisinde tahminen 30 kilometre yolu vardıysa bugün Kutlukent’in tamamında 2,5 kat yeniden yol yaptık.  Şabanoğlu Mahallesi'nin en büyük problemi caminin oradan gelen selin verdiği tahribattı. Yetinmedik bütün imar ve uygulamaları bitirdikten sonra mahallenin altını üstüne getirerek tüm imar yollarını açıp, her evin tapusunu alabilmesini ve doğalgaz konforuna kavuşabilmesini sağlamanın ardından mevcut yolların iki katı kadar daha huzurlu ve konforlu yollar açtık” diye konuştu.

ÜST GEÇİTLERE 
ASANSÖR SÖZÜ

 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, rakip adayın 'üstgeçitlerde asansör yok' eleştirisine karşın şu yanıtları verdi: “Bunu bana değil o yolun mülkiyet sahibi Büyükşehir Belediye başkanına soracaksın. Oraya o üst geçitlere 2 asansör niye yapılamadı? Ama sen biliyorsun ki onlar yapmasa da Hasan Togar söz vermiş yapar. Seni de mahcup etmeyeceğiz. O asansörleride takacağız. Sen de istediğin gibi iner çıkarsın”

KUTLUKENT İÇİN 
YENİ PROJELER

 

Yeni projelerle Kutlukent’in daha güzel hale getirileceğini belirten Başkan Togar, “Kutlukent’e önümüzdeki 5 yıl içerisinde en büyük ihtiyaçlarından biri olan 3 katlı Aile ve Toplum Sağlığı Merkezi yapacağız. Kutlukent’in en büyük ihtiyaçlarından biri olan Kutlukent Lisesi, Türkiye’de tek olan okul Tıbbi Cihaz Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bir öğrenci yurdu, Kutlukent’in emsalsiz saklı bahçesine piknik ve mesire alanı, Kutlukent’teki tüm ev hanımlarımızın çocuklarının tam gün bırakabilecekleri bir anaokulu ve kreş, kültür ve sosyal tesis, spor alanları yapacağız” diye konuştu.

 

EMEKLİLERE VE ÜNİVERSİTE 
ÖĞRENCİLERİNE DESTEK

 

Togar, emekliler ve üniversite öğrencileri için verilecek desteklerden söz ederek, “İlçemizde emeklilerimize her ay bin 500 TL sosyal denge ücreti vereceğiz. En kötü ihtimalle üniversitede okuyan torunlarına bir katkısı olsun dedik. Ayrıca üniversite öğrencilerine de her iki bayramda bin TL destek vereceğimizin de sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

BÜYÜK PROJELER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

Tekkeköy’de 5 yılda büyük projelere imza atılacağını belirten Togar, “Tekkeköy Meydanı’nda hükümet konağı yıkılacak. Sonra o meydana yer altı otoparkı ile üstüne 4 katlı bir alışveriş merkezi yapacağız. İlçemizde ailelerimizin gidebileceği yeşilin içinde nefes alabileceği bir Masal Ormanı ve Millet Bahçesi yapacağız. Tekkeköy Devlet Hastanesi ben seçildikten sonra bu yıl sonuna kadar mutlaka bitirilecek. Arazimiz hazır. İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde en az 2 fakülteyi ve üniversite öğrenci yurdunu da bu ilçeye kazandıracağız" ifadelerini kullandı.