bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Ortak paydamız Samsun
GÜNCEL // 9 Ocak 2019 Çarşamba 16:44 // Güncelleme: 9 Ocak 2019 Çarşamba 16:44

İlkadımlı muhtarların daveti üzerine kahvaltıya katılan Başkan Osman Genç, "Yaşadığımız şehrimize en güzel hizmeti vermek için bugüne kadar muhtarlarımızla istişare ederek çalıştık. Çünkü ortak paydamız Samsun'dur” dedi

Ortak paydamız Samsun

Başkan Osman Genç, davet üzerine Karasamsun Mahallesi Muhtarlığı'nda düzenlenen kahvaltıya katıldı. İlkadım ilçesinde görev yapan muhtarların yer aldığı buluşmada muhtarlarla sohbet eden Başkan Osman Genç bu şehirde yaşayan ve yöneticilik yapan herkesin ortak paydasının Samsun olduğu vurgusu yaptı. Başkan Genç, ortak akıl anlayışıyla bugüne kadar muhtarlarla istişare içinde çalıştıklarını ve şehre hizmet ettiklerini söyledi.

 

'HEDEF, ŞEHRİ DÖNÜŞTÜRMEK'

Muhtarların halkla belediye arasında köprü görevi gördüğünü dile getiren Genç, Şehrimize ve halkımıza en güzel şekilde hizmet etmek istiyoruz. Mahalle muhtarlarımız ile her zaman vatandaşların sorunlarını tartışıyor, çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde burada bulunan muhtarlarımız ile veya şehrimizin diğer dinamikleriyle ortak paydamızın Samsun olduğunu her defasında vurguladık. Bütün hedefimiz şehrimizi daha da geliştirmek ve dönüştürmek" dedi.

 

'MUHTARLAR GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ'

Sorunların çözümü ve hizmetlerin vatandaşa ulaşması için muhtarlarla el ele verdiklerini ifade eden Genç, "Muhtarlarımız günün 24 saati halkın hizmetinde. Vatandaşlarımız da sıkıntılarını önce muhtarlarımıza anlatıyor. Bu yüzden muhtarlarımız bizim halk içindeki temsilcimiz, gözümüz, kulağımız. Mahallelinin isteklerini, beklentilerini muhtarlarımızla birlikte işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. Bu kadar önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza destek olmak da bizlerin görevidir" diye konuştu.

 

HERKESİN İŞ VE AŞ BULDUĞU BİR ŞEHİR

Şehrin ekonomik gelişmişliğinin yükseltilmesi iş ve aş sahalarının genişletilmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Genç, “Bu şehirde doğan herkesin iş ve aş bulabildiği bir şehir ortaya koymalıyız. Bunun yolu da yeni teknolojiler üretmekten ve markalaşmaktan geçmektedir. Samsun’un dünya ölçeğinde en az iki markası olmalıdır. Bunu da ancak bu şehrin dinamikleri olarak sanayicilerimize destek vererek, üretimi destekleyerek, projeler üreterek sağlayabiliriz. Samsun’da her türlü potansiyel mevcut. Bize düşen ise bu potansiyel ve avantajı harekete geçirmektir” şeklinde konuştu.


'ŞEHİR OLARAK ÜRETMELİYİZ'

Yeni bin yılda artık şehirlerin yarıştığına işaret eden Başkan Genç, "Yaşadığımız çağı doğru algılamak, anlamak gerekiyor. Artık dünyanın hızlı dönüştüğünü ve geliştiğini göremezsek ve fark edemezsek bu yarışın gerisinde kalırız. Şehir olarak mutlaka üretmek zorundayız. Çünkü bu devirde ürettiğiniz kadar değerlisiniz. Muhtarlar olarak, yerel yöneticiler olarak, sanayiciler olarak, STK'lar olarak yeni projeler, marka ürünler üretmeliyiz. Biz kendi adımıza şehrimiz için projeler üretiyoruz ve öneriyoruz. Ortak paydamız olan Samsun'u ancak üreterek daha ileri taşıyabiliriz" ifadelerini kullandı.