bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kundak: Masal anlatıyorlar
GÜNCEL // 12 Ağustos 2018 Pazar 11:42 // Güncelleme: 12 Ağustos 2018 Pazar 11:42

CHP Samsun İl Başkanı Kundak, yeni ekonomi modelini eleştirerek, "Masal anlatıyorlar. 16 yılda gelinen durum ortada" dedi.

Kundak: Masal anlatıyorlar

CHP Samsun İl Başkanı Dr. Mehmet Kundak, enflasyon oranları ve yeni açıklanan ekonomi modeli ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yazılı açıklama yapan Kundak, "Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak yaptığı açıklama çok şey söyleyip hiçbir şey anlatmamak tarzındaydı. O kadar afaki bir konuşma ki insanlar masal dinler gibiydi. Bugünlerde yaşanan mali ve ekonomik krizle ilgili tek kelime edilmediği gibi insanların aklıyla alay edercesine 'Türkiye son 16 yılda bir üst lige çıktı' diyebiliyor" dedi.

Kundak, "Son tabloda zaten düşük olan ihracatımız iyice düşecek, ithalatçı firmaların pek çoğu zor durumda kalacak, tüm şirketler küçülmek zorunda olduğundan eleman çıkarmak elzem olacak, kur artışlarıyla enflasyon daha da artacak ve bu da sabit gelirli vatandaşa ağır şekilde yansıyacak. Özetle Sn. Cumhurbaşkanı’nın da dediği gibi yeni sistemde işimiz Allah’a kalmıştır" diye konuştu.