bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Başkan Şahin’den vefa
GÜNCEL // 8 Kasım 2017 Çarşamba 17:21 // Güncelleme: 8 Kasım 2017 Çarşamba 17:21

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin geçen günlerde hayatını kaybeden ve organları bağışlanan Abdülkadir Büyükgüler’in ailesini ziyaret etti.

Başkan Şahin’den vefa
Başkan Şahin, 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı Haftası kapsamında anne Kadriye Büyükgüler ve baba Sami Büyükgüler’i evlerinde ziyaret ederek şükran plaketi takdim etti. Başkan Şahin yaptığı açıklamada, “Merhum Abdülkadir Büyükgüler’in bağışlanan organları 5 insanımıza umut olmuştur. Organ bağışının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Organ ve doku bağışının önemine vurgu yapmak için her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında Organ ve Doku Bağışı Haftası’nı kutlamaktayız. Bizde geçtiğimiz günlerde ailesi tarafından bağışlanan organları ile 5 insanımıza yeniden yaşama umudu olan merhum Abdülkadir Büyükgüler’in saygıdeğer annesi Kadriye ve babası Sami Büyükgüler’i evlerinde ziyaret ettik. Örnek davranışları için teşekkür ettik. Şükran plaketimizi sunduk. Merhum Büyükgüler’in cenazesine katılmış ve ailemize taziyelerimizi iletmiştim. Bugün de bir kez daha yaşadıkları büyük acıyı paylaşıyorum. Merhum kardeşimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.