limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Temizlik İmandan Gelir
Yazarlar // 13 Ocak 2023 Cuma 15:32

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediyesi buradan hareketle yeni bir hamam yapıyor. Ancak iyi mi yapıyor yoksa halkın parasını boşuna mı harcıyor, orasına halk karar verecek elbette.

Büyükşehir Belediyesi ne yapıyor önce ona bakalım. İlkadım ilçesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bir hamam vardı, yeni yapılmıştı. Yani İlkadım Belediyesi kurulduktan sonraydı yapımı. O yeni binası Mustafa Demir yıktırdı. Çünkü kendisinden önce yapılmıştı. Sayın Demir’in bu konuda bir hastalığı var, kendisinden önce yapılanları yıkıp yerine yenisini yapıp, yapılanlara sahip çıkmak gibi. Bu hastalık yeniden nüksetmiş olmalı ki eski hamamı yıkıp yerine yenisini yapıyor. Samsun çok zengin bir il ya. Yeni bir hizmet yapmak yerine yönetenler genelde yıkıp oraya yeni bina yapmakta buluyorlar çalışma konusunu. İşte en son yıkılan yer de buradaki hamam oldu. Yerine yenisini yapıyor Sayın Demir. Neymiş Mustafa Demir hamam yapıyormuş. Adamın işi, var olanı yıkıp yerine yenisini yapmak. Kendine göre de iyi yapıyor ancak halkın parasını boşa harcamış oluyor.

Temizlik imandan gelir de bu iş biraz iman dışı kalıyor herhalde. Yıkıp yerine yenisini yapmak da neyin nesi? Eskiden yapılan yeni binaları yık, camileri yık, yerlerine sözüm ona yenilerini yap. Bir de kendin üret birader. Yaptığın bu işler Samsun’un lehine olmuyor hep aleyhine oluyor.

 

UÇAK SEFERLERİ

Samsun’da havalimanı vardı, çok da iyi çalışıyordu.  Çok gittim geldim oradan. Sonrasında havalimanı yıkıldı yerine TOKİ binaları yapıldı, hastaneler yapıldı. Hatta Belediye binası bile yapıldı. Yani İnsan hayatının başlangıç ve bitiş noktaları belirlendi orada.

Hastahanede doğacaksın, Belediye’de işlerini göreceksin hayat boyu, sonra da mezarlıktan ahiret yolculuğun başlayacak.
Bu işler yıkılan havalimanında yapılıyor. Havalimanının yerine yenisi Çarşamba tarafında yapıldı. Giderken de sıkıntı uçak inince de sıkıntı kente gelmek oradan. Buranın yeniden düzenlenmesi gerekiyor.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar da Samsun Çarşamba Havalimanı'nın yenilenmesini talep etti. Havaalanı ve seferler yeterli değil diyor Bedri Yaşar. Haftada iki sefer var Ankara’ya. Öle ya Samsun havaalanına giderken bir dert, inişten sonra Havaalanından Ankara’ya gidebilmek başka bir dert. Bu dertlerden Samsun halkını kim ne zaman ve nasıl kurtaracak?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Hiç kimseye güvenemiyorsan, kendinden şüphe et.