limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Buna Da Şükür
Yazarlar // 3 Mart 2014 Pazartesi 00:00

İsmail BAŞARAN

Kırmızı Beyaz Siyahlı Karadeniz ekibi deplasmanda Balıkesirspor’un konuğu oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısının ilk 20 dakikalık bölümünde sahasında alan savunması yapan Samsunspor golü rakip takımın savunmasının arkasına atılan toplarla aradı.

Samsunspor ataklarında Umar ve Ekigho önceki karşılaşmalardaki performansı sergileyemedi.

Bu yarıda takımı rakip kaleye taşıyan isim Musa Aydın olurken Adiloviç’in rakip savunmaya uyguladığı baskı Samsunspor’u hem ikinci bölgede hem de birinci bölgede rahatlattı.

Dakikalar 43’ü gösterirken Musa Aydın ceza sahasında düşürüldü verilen penaltıyı Adiloviç kullandı ve takımını 1 – 0 öne geçirdi. Bu arada kırmızı kartla da ev sahibi Balıkesirspor eksik duruma düştü.

İkinci yarıya Balıkesirspor rakibi Samsunspor’a oranla daha arzulu başladı. Eksik olmasına rağmen Samsunspor’un üzerine gitti.

Balıkesirspor 56 dakikada beraberliği, 70 dakikada ise galibiyeti elde etti.

Her iki golde Samsunspor’un hem savunması hem de kalecisi hatalıydı.

Samsunspor yenik duruma düştükten sonra ataklarını sıklaştırdı. Rakip kale önünde pozisyonlar da buldu.

90. dakikada yine Adiloviç beraberliği yakaladı.

Kırmızı Beyaz Siyaklı takım son dakikalarda girdiği pozisyonlarda başarılı olamadı ve galibiyeti kaçırdı, bu arada yol kazasından da Adiloviç sayesinde kurtuldu.