bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yapboz sırası Çiftlik'te
GÜNCEL // 3 Mayıs 2021 Pazartesi 10:58 // Güncelleme: 3 Mayıs 2021 Pazartesi 10:58

Milyarlarca liraya mal olan Çiftlik Caddesi'nin trafiğe açılmasından sonra granit taşlar söküldü, şimdi asfalt dökülecek

Yapboz sırası Çiftlik'te

Samsun Büyükşehir Belediyesi, geçen yıl trafiğe açtığı Çiftlik Caddesi’nin altyapısını güçlendirerek sıcak asfaltla kaplıyor. Doğaltaş Elemanları Üretim Tesisleri’nde üretilen milyarlarca liraya malolan granit taşların ise başka bir alanda kullanılmak üzere zarar görmeden yerinden söküldüğü açıklandı.

Büyükşehir Belediyesi, kentin araç ve insan yoğunluğu bakımından en işlek caddelerinden biri olan Çiftlik Caddesi’ne de el attı. Geçen yıl Büyükşehir Belediyesi tarafından araç trafiğe açılan caddedeki granit taşlar yerinden sökülerek kaldırıldı.

Büyükşehir Belediyesi’ne ait Doğaltaş Elemanları Üretim Tesisleri’nde üretilen doğal taşlar başka bir alanda değerlendirilmek üzere zarar verilmeden söküldüğü belirtildi Araç trafiğine daha iyi hizmet verebilmek için mevcuttaki doğal taşların kaldırılmasının ardından zeminde güçlendirme çalışması yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından sokağa çıkma yasağının olduğu bu günlerde yoğun bir çalışma programı başlatılan bölgeye daha sonra sıcak asfalt dökülecek. 6 santim kalınlığında doğal granit taşların yerine 960 metre uzunluğunda ve 5.60 metre genişliğinde sıcak asfalt uygulaması yapılacak.