bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Tekkeköy'de Gençlere Yeni Spor Alanları
GÜNCEL // 14 Kasım 2023 Salı 23:38 // Güncelleme: 14 Kasım 2023 Salı 23:38
Tekkeköy'de Gençlere Yeni Spor Alanları
Samsun Tekkeköy Belediyesi gençlerin ve mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alarak ilçede spor altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. İlçenin her noktasında gençlere yönelik projeler hız kesmeden devam ederken, spor alanları ile gençlerin sporla buluşma imkanları arttırılıyor. Tekkeköy Belediyesi  son olarak Yağbasan, Kahyalı ve Hamzalı olmak üzere bu mahallelerde yaşayan gençlere modern spor alanları kazandırıyor. Bu mahallelerde yaşayan gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlamak için gerçekleştirilen projeler kapsamında mahallelerdeki okul bahçelerinde spor alanları hayata geçiriliyor.

Projelerle ilgili açıklamalarda bulunan Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Gençlerimizin ve mahalle sakinlerimizin bizlere ilettiği talepleri dikkate alarak spor altyapısını güçlendirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda Yağbasan, Kahyalı ve Hamzalı Mahallelerimizde gençlerimizin spor yapma imkanını arttırmak için modern spor alanları inşa ediyoruz. Okul bahçelerinde yapılan bu alanlar okulumuz ve öğrencilerimizin ihtiyacına cevap verirken, tüm mahalle için sporla buluşabilecekleri bir alan sağlıyor. Gençlerimizin futbol dışında diğer spor dallarını da icra edebilecekleri donanıma sahip" dedi.