bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Taner Taşkın: Keçiörengücü haklı galibiyet aldı
GÜNCEL // 11 Kasım 2018 Pazar 20:21 // Güncelleme: 11 Kasım 2018 Pazar 20:21

Savaş ve Oğuz'un eksikliğini hissettiklerini belirten Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, "Rakibimizi iyi incelemiştik ama olmadı. Haklı bir galibiyet alan rakibimizi tebrik ediyorum” dedi.

Taner Taşkın: Keçiörengücü haklı galibiyet aldı
Sahalarında yenildikleri için üzgün olduğunu dile getiren Samsunspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Haftalardır iyi oynayarak kazanan bir takımımız vardı. Takımımıza çok güveniyorduk. Savaş ve Oğuz'un olmaması bizi etkiledi. Yerlerine oynayan oyuncularımız aynı verimlilikte oynamadı. Bu eksikliği ciddi anlamda hissettik. İlk devre rakibimiz bizden daha iyiydi. Devre sonunda yediğimiz gol moralimizi bozdu. 2. golü yedikten sonra oyundan düştük. Çok risk alıp hücumcularla yüklenmeye çalıştık. Maç, aleyhimize çok farklı da bitebilirdi. Maçı çevirecek pozisyonları da yakaladık. En azından beraberliği kurtarabilirdik. Rakibimizi iyi incelemiştik ama olmadı. Haklı bir galibiyet alan rakibimizi tebrik ediyorum” dedi.
Taner Taşkın: Keçiörengücü haklı galibiyet aldı