
Milletvekili Yılmaz, Tekkeköy Gölceyiz İlköğretim Okulu'nda öğretmeni olan Halil Kocaman'ı Unkapanı Mahallesi'ndeki evinde çocukluk arkadaşı Halil Eken, Büyükşehir Belediyesi Eski Başkan Vekili Turan Çakır ile birlikte ziyaret etti. Yaşı nedeniyle hasta olan öğretmenini yalnız bırakmayan Yılmaz, sağlığı hakkında bilgi aldı, onunla ilgilendi.
Uzun süre öğretmeni ile sohbet edip eski günleri de yad eden Yılmaz, öğretmenlerin hakkının hiç bir zaman ödenemeyeceğini, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.
Belirli aralıklarla öğretmeni Kocaman'ı ziyaret eden Yılmaz, "Öğretmenim Halil Kocaman'ın üzerimde çok büyük hakkı emekleri vardır. Onun hakkını ne yapsam ödeyemem. Hayatımızın dönüm noktalarında, geleceğimiz için çizeceğimiz yolda, eğitimimizde, ahlakımızda her şeyimizde öğretmenlerimizin payı büyüktür. Öğretmenlerimize sevgimiz, saygımız sonsuz. Onları çok seviyor ve hiç bir zaman da unutmuyoruz. Halil öğretmenimde değerli eğitimcilerden biriydi. Allah sağlık sıhhat uzun ömürler versin" dedi.













