İlkadım'da çöpler değişiyor
GÜNCEL // 4 Şubat 2020 Salı 15:54 // Güncelleme: 4 Şubat 2020 Salı 15:54
İlkadım'da çöpler değişiyor

İlkadım Belediyesi tarafından "Temiz Çevre, Temiz İlkadım" faaliyetleri kapsamında ilçe merkezinde halkın yoğun olarak kullandığı prestijli caddelerde kullanılmayacak durumda olan çöp kovaları yeni üretim modern tasarımlı çöp kovalarıyla değiştiriliyor.


Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafında yürütülen çalışmada dekoratif çöp kovaları Kale Mahallesi Bankalar Caddesi başta olmak üzere kentin belirli noktalarına yerleştirilmeye başlandı. Çalışmalarda ekipler, kırılan ve kullanılmayacak durumda bulunan çöp kovalarının sökümünü yaparak yerine yeni çöp kovaları monte ediyor.


Şehrin işlek caddelerine yerleştirilecek olan modern çöp kovaları sigara küllüklerini de içinde barındırıyor. Özellikle sigara izmaritlerinin yol ve ağaç kenarlarına atılmasından dolayı gelen şikayetleri değerlendiren ekipler ilk etapta yüz adet çöp kovasını yerleştirecek.