bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Dilenen anneler, mağdur olan çocuklar...
GÜNCEL // 12 Mayıs 2017 Cuma 16:09 // Güncelleme: 12 Mayıs 2017 Cuma 16:09

Samsun’da düzenlenen dilenci operasyonunda, dilencilerin çocukları korkudan gözyaşlarına boğuldular.

Dilenen anneler, mağdur olan çocuklar...
Samsun’da İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü, Samsun Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve İlkadım Zabıta ekiplerinin düzenlediği dilenci operasyonu, 6 polis ve 20 zabıtanın katılımıyla İlkadım ilçesinde yapıldı. 3 ayrı ekibin eş zamanlı olarak 19 cami ve çevresinde başlattığı operasyonda 16’sı yabancı uyruklu olmak üzere toplam 38 dilenci yakalandı.

Cuma namazını fırsat bilen yerli ve yabancı dilenciler, camilerin avlusunu ve çevresini mesken tuttu. Camilere eş zamanlı baskın yapan zabıta ve polis ekipleri dilencileri tek tek gözaltına aldılar. Anneleriyle birlikte dilendirilen çok sayıda çocuk ise yaşanan kovalamacadan korkarak gözyaşlarına boğuldular. Dilenciler ve çocuklar, zabıta arabasına binmek istemeyince de zor anlar yaşandı.

Dilenciler gözaltına alındıktan sonra işlemlerinin yapılması için Samsun Büyükşehir Belediyesi Toplama Merkezi’ne getirildi. Gözaltına alınan dilencilerden 10’una Kabahatler Kanunu’ndan 109’ar TL para cezası kesilirken, yabancı uyruklu dilencilere ise haklarında tutanak tanzim edilerek Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesine teslim edildi.

Dilencilerin üstünden yaklaşık bin TL para çıktı.
Dilenen anneler, mağdur olan çocuklar...
Dilenen anneler, mağdur olan çocuklar...
Dilenen anneler, mağdur olan çocuklar...