istanbul sex shop casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama baker depolama
CHP’nin iftar çadırına yoğun ilgi
GÜNCEL // 29 Mayıs 2017 Pazartesi 12:19 // Güncelleme: 29 Mayıs 2017 Pazartesi 12:19

CHP İlkadım İlçe Başkanlığı'nın İlyasköy Mahallesi'ne kurduğu iftar çadırına ilgi yoğun oldu

CHP’nin iftar çadırına yoğun ilgi
CHP İlkadım İlçe Başkanlığı'nın Beşiktaş Belediyesi'nin katkısı ve desteği ile İlkadım İlyasköy'de kurduğu iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 800 kişinin aynı anda yemek yiyebildiği çadırda 2. günde masa ve sandalyeler yetmedi. İlkadım CHP İlçe Başkanlığı kurduğu ekiplerle hastalığı ya da yaşlılığı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların evlerine de yemek götürüyor.  

BEŞİKTAŞ VE İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI'NA TEŞEKKÜR

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Ramazan çadırına gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, “Burada amacımız siyaset yapmak değil. Halkımızla bir arada parti kimliği olmadan ortak değerlerle buluşuyor ve bu değerlerimizi de iftar sofrasında paylaşıyoruz. Bu çadırın kurulmasında destek veren Beşiktaş Belediye Başkanımız Murat Hazinedar'a, Samsun Milletvekilimiz Hayati Tekin'e ve çadır kurulurken her türlü desteği veren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a teşekkür ediyorum" dedi.

Fatih Türkel'in ardından bir konuşma yapan CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin'de, "Ramazan Ayı ortak dini değerlerimizdendir. Biz de CHP olarak iftarımızı halkımızla birlikte yapmayı ve değerlerimizi paylaşmayı amaçladık. Çadırın kurulmasında bize destek veren Beşiktaş Belediye Başkanımız Murat Haznedar'a, çadırın kurulmasında katkı sağlayan İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a, CHP İlkadım İlçe Başkanımız ve yönetimine katkıları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
İftar çadırında iftar sonrasında çeşitli etkinliklerin de düzenleneceği, etkinliklerin bu akşamdan  itibaren çocuklar için Karagöz-Hacivat ile başlayacağı bildirildi. 

CHP'nin dün akşamki iftar yemeğine, CHP eski İl Başkanı ve Milletvekili Suat Binici, CHP eski İl Başkanları Yılmaz Türkoğlu ve Aylin Tat, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Ceylan Çakır ile CHP Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Demirci de katıldı.
CHP’nin iftar çadırına yoğun ilgi
CHP’nin iftar çadırına yoğun ilgi
CHP’nin iftar çadırına yoğun ilgi
CHP’nin iftar çadırına yoğun ilgi