limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
35 liraya tost mu olur!
GÜNCEL // 25 Eylül 2023 Pazartesi 08:55 // Güncelleme: 25 Eylül 2023 Pazartesi 08:55
35 liraya tost mu olur!

Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, 35 liradan satılan tost fiyatlarının öğrenciler tarafından çok şikayet aldığını belirtti

Denetim öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, il genelinde 270'in üzerinde okul kantininde denetim yapıldığını söyledi. Ağar, denetimlerle temel amaçlarının öğrencilerin sağlığını korumak olduğunu ifade ederek, "Onların gelişim özelliklerine uygun olarak beslenmelerine destek olmak için denetimler yıl boyunca devam ediyor." dedi.

Denetimlerin eğitim kurumlarında aralıksız devam ettiğini dile getiren İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ise 2023 yılı içerisinde 934 eğitim kurumunda toplam 450 yemekhane ile 420 kantinde denetimlerin sürdüğünü söyledi.Sağlam, okullarda bilinçlendirmeyi arttırmak için eğitimler de düzenlediklerini belirterek, "Hedefimiz iyi ve güvenilir gıdayla öğrencimizin buluşturulması. Amacımız ceza yazmak değil. Amacımız güvenilir gıdayla öğrencilerimizi buluşturabilmek, okulda sağlığı tehdit edebilecek ürünlerin satışını engellemek. " diye konuştu.

Denetimler sırasında fiyat etiketlerinin bilgilendirici ve güncel olması konusunda kantin yetkililerini uyaran Samsun Ticaret İl Müdürü Kürşat Turpçu, 4 liradan satılan yarım litrelik su fiyatlarının normal olduğunu ancak tost fiyatlarının öğrencilerden çok şikayet aldığını ifade ederek, 35 liradan satılan tost fiyatında yeniden düzenleme yapılmasını istedi.