istanbul sex shop casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama baker depolama
Muş’ta Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor
BÖLGE // 22 Kasım 2015 Pazar 00:00 // Güncelleme: 22 Kasım 2015 Pazar 00:00

Muş Belediyesi tarafından başlatılan kanalizasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Muş’ta Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor
Muş Belediyesi Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa ile Kale Mahallesi arasındaki bölgede dere ıslah çalışmasını yürütürken bir yandan da kanalizasyon borularını da döşeyerek mahalle sakinlerinin sorununu gideriyor.

Kanalizasyon çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, kentin hiçbir bölgesinde kanalizasyon sorununun kalmayacağını söyledi. Sağlıksız ortamda yaşamak zorunda kalan vatandaşların mağduriyetlerini gidereceklerini kaydeden Asya, kentin en ücra noktasına da gerekli hizmetlerin gideceğini belirtti. Kentin ilk yerleşim yerlerinden biri olan Kale Mahallesinin birçok bölgesindeki eksiklikleri gidermek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Asya, “Yıllardır vatandaşlarımızın yaşadığı Kale Park Caddesi mevkiinde kanalizasyon sorunu yaşanmaktaydı. Yerel seçim sürecinde bu bölgedeki vatandaşlarımızla bir araya geldiğimizde sorunlarının çözümü noktasında kendilerine söz vermiştik. Göreve gelir gelmez bu taleplerin gerçekleşmesi için acil eylem planımızı oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Allah’a şükür bu konuda planladığımız gibi sorunları çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Kısa bir süre içerisinde çok yol kat ettiklerini söyleyen Başkan Asya, “İl genelindeki kanalizasyon hattı döşemesi ile müthiş bir çalışma ortaya koyduk. 15 kilometrenin üzerinde yeni hat döşemesi yaptık. Çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” şeklinde konuştu.
Muş’ta Kanalizasyon Çalışmaları Devam Ediyor