bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Tokat'ta Erkek Öğrencilere Etek Giydirdiler
BÖLGE // 30 Nisan 2024 Salı 21:39 // Güncelleme: 30 Nisan 2024 Salı 21:39

Tokat'ta düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, beklenmedik bir şekilde gündeme oturdu. Bereketli İlkokulu'nda gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerin bir film sahnesini canlandırmak için erkek öğrenciler etek giyip peçe taktı

Tokat'ta Erkek Öğrencilere Etek Giydirdiler
Geçtiğimiz hafta, Tokat'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen kutlamalar, beklenmedik bir olayla gündeme geldi. Bereketli İlkokulu'nda gerçekleştirilen kutlama programında, öğrencilerin bir film sahnesini canlandırmak için erkek öğrencilerin etek giyip peçe takarak oynaması tepkilere neden oldu.

 

Bereketli İlkokulu'nda düzenlenen programda, 'Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı' filmindeki sahneyi canlandırmak için 4 erkek öğrenci etek giyip peçe takarak performans sergiledi. Bu olayın sosyal medyada paylaşılmasının ardından tepkiler yükseldi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü, programı düzenleyen öğretmenler ve okul yönetimi hakkında idari soruşturma başlatırken, toplumda da tartışmalara neden oldu. Programın bu şekilde düzenlenmesi, toplumsal cinsiyet rolleri ve eğitim sistemi üzerine çeşitli eleştirilere yol açtı.

HEDEFHALK