Mahsuplaşma Programı İle Kısa Vadeli Sigorta Mevzuatı Hakkında Eğitim Düzenlendi
BÖLGE // 11 Kasım 2015 Çarşamba 00:00 // Güncelleme: 11 Kasım 2015 Çarşamba 00:00

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Tekirdağ İl Müdürlüğü’nde Mahsuplaşma Programı ile Kısa Vadeli Sigorta Mevzuatı hakkında eğitim düzenledi.

Mahsuplaşma Programı İle Kısa Vadeli Sigorta Mevzuatı Hakkında Eğitim Düzenlendi
SGK Tekirdağ İl Müdürlüğü’nde, Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kısa Vadeli Sigortalar Daire Başkanlığı tarafından sigortalılara ödenen geçici iş görememezlik ödeneklerinin işverenlerin prim borçlarından mahsup edilerek ödenmesini sağlayan ’mahsuplaşma programı’ ile ’kısa vadeli sigorta mevzuatı’ hakkında eğitim düzenledi.

Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde görevli uzmanların ’Mahsuplaşma Programı’nı anlattığı seminer, katılımcılarının sorularının yanıtlanması ile sona erdi. Seminere Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcıları, Sosyal Güvenlik Merkez Müdürleri, kısa vadeli servis çalışanları, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ile toplu iş sözleşmesi yapılan özel sektör işveren temsilcileri katıldı.
Mahsuplaşma Programı İle Kısa Vadeli Sigorta Mevzuatı Hakkında Eğitim Düzenlendi