istanbul sex shop casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama baker depolama
Geleceğin Hakim Ve Savcılarından Başkan Akdoğan’a Ziyaret
BÖLGE // 6 Ocak 2016 Çarşamba 00:00 // Güncelleme: 6 Ocak 2016 Çarşamba 00:00

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geleceğin hakim ve savcıları olmak isteyen ilkokul öğrencilerini makamında kabul etti. Minik öğrencilere başarılar dileyen Başkan Akdoğan, azimlerinden dolayı geleceğin yargı mensuplarını tebrik etti.

Gelecekte hakim ve savcı olmak isteyen minik öğrenciler özel kıyafetleriyle ziyaret ettikleri Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a sürpriz yaptılar. Nezihe ve Tahsin Kitapçı İlköğretim Okulu öğrencileri Berkay Çolak ve Esila Bölükbaşı ile Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencisi Zeynep Karakaya, hakim ve savcı kıyafetleriyle birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı makamında ziyaret ettiler. "İdareciler Günü" nedeniyle Niğde protokolünü ve kurumları ziyaret ettiklerini belirten minik öğrenciler, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a Nizamülmülk’ün "Siyasetname" isimli kitabını hediye ettiler.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, girişkenlikleri ve azimlerinden dolayı minik öğrencileri tebrik etti. Başkan Akdoğan, öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunarak hediyeler verdi.
Geleceğin Hakim Ve Savcılarından Başkan Akdoğan’a Ziyaret