istanbul sex shop casino siteleri istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama baker depolama
Eşiyle konuşurken intihar etti
ASAYİŞ // 1 Haziran 2017 Perşembe 11:45 // Güncelleme: 1 Haziran 2017 Perşembe 11:45

Samsun’da 3 aylık hamile, 1 çocuk annesi genç kadın, eşiyle telefonla konuşurken telefonu atıp kendini asarak intihar etti.

Eşiyle konuşurken intihar etti
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle Atakent mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 yıllık evli ve 1 yaşında oğlu bulunan 23 yaşındaki H.D., eşi M.D. ile telefonla konuşurken telefonu atıp kendini evindeki doğalgaz borusuna eşarbı ile astı. Eşinin telefonla konuşurken aniden telefonu attığını anlayan M.D., defalarca arayıp telefonu açmaması üzerine kendine zarar verebileceğini düşünerek eve gitti. Kapıyı kırarak açan koca, eşini doğalgaz borusuna asılı buldu. Komşuların da yardımıyla 112 Acil ve polisten yardım istendi. Asılı bulunduğu yerden indirilerek ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan genç kadın gece hayatını kaybetti.

H.D.’nin 3 aylık hamile olduğu, düşük tehlikesi geçirdiği için bu yüzden bunalıma girdiği öğrenildi. Eşi ile bir sorunlarının olmadığını ve mutlu bir evliliklerinin olduğunu söylediği bildirilen M.D.’nin, "Eşim düşük tehlikesi yaşayınca bunalıma girdi. Telefonla konuşurken telefonu attığını anladım. Kendisine defalarca telefon açmama rağmen cevap alamayınca kendisine zarar verecek diye düşündüm" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Eşiyle konuşurken intihar etti