bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik'te huzur içerisinde bir ramazan yaşanıyor
YAŞAM // 8 Haziran 2018 Cuma 08:32 // Güncelleme: 8 Haziran 2018 Cuma 08:32

Canik Belediyesi Ramazan ayı içerisinde yaptığı etkinlikler, iftar programları, iftar sonrası programları ile huzur içerisinde bir Ramazan için gerekli tüm çalışmaları hayata geçiriyor.

Canik'te huzur içerisinde bir ramazan yaşanıyor

Ramazan ayının 23. gününü geride bıraktığımız bugünlerde Canik Adnan Menderes Demokrasi Meydanı iftar öncesi ve iftar sonrası etkinlikleri ile dopdolu bir Ramazan yaşanıyor. Her akşam iftarda 3 bin kişilik sofra kuran Canik Belediyesi, iftar sonrasında ilahiler, Kur'an tilavetleri, geleneksel tiyatro gösterileri, geleneksel etkinliklerle Canik halkına unutamayacakları bir Ramazan programı sunuyor.

 

Geleceğe taşıyoruz

Konu ile ilgili olarak Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, "Bizler ve büyüklerimiz her zaman eski Ramazanlarla ilgili olarak hatıralarımızı, anılarımızı anlatarak 'ah o eski Ramazanlar' diyoruz. İstiyoruz ki, çocuklarımızın hafızalarında bu günler unutulmaz Ramazanlar olarak kalsın ve gelecekte anlatacakları anılar olsun" dedi.

 

Kadir Gecesi daveti


Tüm Samsunluların Kadir Gecesi’ni şimdiden kutlayan Usta ayrıca, tüm vatandaşları 10 Haziran Pazar günü Adnan Menderes Demokrasi Meydanı’nda Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında Türkiye ve dünya Kur’an- Kerim okuma şampiyonu hafızların katılacağı, aynı zamanda ilahilerin, kasidelerin okunacağı ve duaların edileceği Kadir Gecesi etkinliğine davet etti.

Canik'te huzur içerisinde bir ramazan yaşanıyor