bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Büyükşehir'den sosyal aktivite
YAŞAM // 13 Eylül 2022 Salı 21:22 // Güncelleme: 13 Eylül 2022 Salı 21:22
Büyükşehir'den sosyal aktivite

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşlar için düzenlenen iç mekan ve açık alan etkinlikleri sürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Yaşlı Bakım ve Sağlık Hizmetlerinden yararlanan vatandaşlara yönelik manevi bakım ve zihinsel aktivite etkinliği düzenledi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Hanımlar Lokalinde düzenlenen etkinlikte kadınlar, çeşitli aktivite ve oyunlar oynadı. Birlikte sohbet edip keyifli anlar yaşayan 65 yaş ve üstü kadınlar, manevi ve zihinsel gelişimlerine destek olmak amacıyla düzenlenen etkinlikten çok memnun olduklarını ifade ederek Başkan Mustafa Demir başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise, “Onların birlikte sosyalleşme fırsatı bulmalarının yanında, dayanışma ve iş birliği sergilemeleri, etkinlik sonunda yüzlerindeki mutluluk ve tebessüm bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.