bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Afetzedeler iftarda buluştu
YAŞAM // 3 Nisan 2023 Pazartesi 13:00 // Güncelleme: 4 Nisan 2023 Salı 13:10
Afetzedeler iftarda buluştu
6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli 11 ilde gerçekleşen asrın felaketi sonrası büyük bir seferberlik haliyle deprem bölgesine yardımlar ulaştıran Tekkeköy Belediyesi, afetin yaralarının sarılması için çalışmalarına devam ediyor.

 

Onlarca TIR yardım malzemesi gönderdiği afet bölgelerindeki çalışmalarını, Ramazan ayı dolayısıyla iftar ve sahur yemeklerinin dağıtımlarıyla devam ettiren Tekkeköy Belediyesi, ilçede misafir ettiği afetzede aileleri de ihmal etmiyor.

 

 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, tüm masaları ziyaret ederek, depremzede ailelerle ilgilendi ve onları dinledi.

 

 

 

162 AİLEYE SICAK YEMEK

 

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü çalışma kapsamında 162 depremzede aileye iftar ve sahur yemekleriyle destek olunuyor. Depremzede aileler, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın ev sahipliğinde iftar programında buluştu. İftarda İlçe Müftüsü Hayreddin Kılıçbay eşliğinde dua edildi, oruç açıldı.

 

MİNİK EMİR'E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

 

 

 

TEK TEK MASALARI GEZDİ

 

Başkan Hasan Togar, tüm masaları ziyaret ederek, depremzede ailelerle ilgilendi ve onları dinledi. Togar, "Bizleri aynı sofra etrafında buluşturan Yüce Allah’a hamd ediyorum. Bir daha asla yeryüzündeki hiçbir canlının böyle büyük imtihanlarla karşı karşıya kalmamasını diliyorum ve bizlerle birlikte olduğunuz için; aynı sofrayı, aynı suyu, aynı çorbayı bizlerle paylaşma şerefini bahşettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

 

 

İftar programında afetzede bir çocuğun doğum günü kutlaması yapıldı. 3 yaşındaki Muhammed Emir için doğum günü pastası kesildi. Muhammed Emir, Başkan Hasan Togar ile birlikte pastasındaki mumları üfledi ve diğer çocuklarla birlikte fotoğraf çekildi.

 

Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara ise, deprem felaketinin ardından devlet millet el ele büyük bir dayanışma örneği sergilendiğini; afetin yaralarının silinmesi ve bölgenin yeniden imarı noktasında çalışmaların devam ettiğini belirtti.