bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Euro 2020 1 yıl ertelendi
SPOR // 17 Mart 2020 Salı 20:15 // Güncelleme: 17 Mart 2020 Salı 20:15
Euro 2020 1 yıl ertelendi

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın 1 yıl ertelendiğini açıkladı. Organizasyonun 11 Haziran - 11 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacağı duyuruldu.

UEFA, bugün 55 üye federasyon ile gerçekleştirilen telekonferansın ardından EURO 2020'nin koronavirüs tehdidi nedeniyle bir yıl ertelendiğini resmen açıkladı.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünyanın birçok ülkesine yayılan koronavirüs, hayatın her alanını olduğu gibi spor camiasını da olumsuz etkilemeye devam ediyor.

UEFA, virüsün Avrupa'da da etkili olmasının ardından bugün 55 üye federasyon ile telekonferans yoluyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından EURO 2020'nin bir yıl ertelenmesi kararlaştırıldı. UEFA, kararı internet sitesinden de resmi olarak duyurdu.

Açıklamada, kulüp ve ulusal bazdaki tüm UEFA organizasyonlarının hem kadınlarda hem de erkeklerde ikinci bir bildirime kadar durdurulduğu belirtildi.

Mart ayının sonunda yapılması planlanan UEFA EURO 2020 play-off maçları ve dostluk maçlarının, durumun gözden geçirilmesine bağlı olarak haziran ayının başında oynanabileceği ifade edildi.

Öte yandan toplantıda sezonun tamamlanmasına ve bugün alınan kararların neden olabileceği sonuçlara yönelik takvim çözümlerini incelemek için liglerin ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla bir çalışma grubu oluşturuldu.

L'EQUIPE: ŞAMPİYONLAR LİGİ VE AVRUPA LİGİ DE ASKIYA ALINDI

Öte yandan, Fransız spor gazetesi L'Equipe Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin koronavirüs tehlikesi geçene kadar askıya alındığını yazdı.

COPA AMERICA DA ERTELENDİ

 

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından bu yaz düzenlenmesi planlanan Copa America da korona virüs sebebiyle 2021 yılının Haziran ayına ertelendi.