bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Divan'dan 'çift başa' çağrı!
SPOR // 14 Kasım 2019 Perşembe 23:48 // Güncelleme: 14 Kasım 2019 Perşembe 23:48

Samsunspor Divan Kurulu tarafından yapılan açıklamada, "Yakalanmış son şans olan bu oluşumu yıpratacak herkes, Samsun ve Samsunspor camiası tarafından affedilmeyecektir. Sayın İsmail Uyanık ve Sayın Yüksel Yıldırım’ın duygusallığı bir yana bırakarak Samsunsporumuzu başarılara koşturacak birlikteliği yeniden sağlamaları konusunda çağrı yapıyoruz" denildi

Divan'dan 'çift başa' çağrı!

Samsunspor yönetiminde son günlerde yaşanan kaos ortamı Divan Kurulu'nun da işin içine girmesiyletavan yaptı. Dün toplanan Divan Kurulu Samsunspor AŞ Başkanı Yüksel Yıldırım ve Kulüp Başkanı İsmail Uyanık arasındaki restleşme ve yönetimin geleceğikonularını masaya yatırdı. Toplantısonrasında yazılıbir açıklamayayınlaşan Sadi Subaşı'nın başkanlığındaki Divan Kurulu, sorunun acilen çözülmesi isteğinde bulundu. 

AKIL ALMAZ İŞLER
Yapılan yazılı açıklamada kulübün tarihi ve şirketleşmekonularındakongredeyaşanan gelişmeler hatırlatılarak, " Geçmiş yıllarda şirketleşme konusuna soğuk bakan Samsunspor camiası İsmail Uyanık adının güvencesi ile Samsunspor’un, “Yılport Samsunspor A.Ş.” ismi altında şirketleşmesine coşkulu bir şekilde onay vermiştir.
Oluşan yeni yapıda İsmail Uyanık Samsunspor Kulübü Derneği’nin, Yüksel Yıldırım’da Yılport Samsunspor A.Ş.’nin başkanı olarak büyük bir heyecan yaratmıştır. Yılport Samsunspor A.Ş. Başkanı Sayın Yüksel Yıldırım ile Kulüp Başkanı Sayın İsmail Uyanık arasında bazı anlaşmazlıklar yaşandığı görülmüştür. Biri Türk sporunda marka olmuş Sayın İsmail Uyanık, diğeri iş dünyasında bir dünya markası haline gelmiş Yılport Holding’in sahiplerinden Sayın Yüksel Yıldırım gibi iki önemli ismin sorunları bir araya gelerek çözememesi ile baş gösteren çift başlılık sonucu, yaşananlar Samsunspor adına çok büyük şanssızlıktır. Büyük ekonomik sıkıntılarla boğuşan Samsunspor yönetimlerinde dahi görülmeyen bu yönetimsel hatanın, ekonomik sorunlarını çözmüş ve umut dolu bir geleceğe yelken açmış günümüz Samsunspor’unda yaşanması akıl alacak iş değildir" denildi.


"Samsunspor adına zor günlerden sonra yakalanan bu şansı yok etmeye kimsenin hakkı yoktur" ifadesinin kullanıldığıve her iki tarafın da eleştirildiği açıklamada şöyle denildi:

YENİ SAYFA AÇILMALI
"Sayın İsmail Uyanık şirketleşme yolunun açılması konusunda aldığı sorumluk adına da bu görevi bırakmamalıydı. Ülkemizde son yıllarda yaşanan ekonomik zorluklara rağmen çok ciddi maddi fedakarlıklar yapan Sayın Yüksel Yıldırım da, kulüp bünyesinde yaşanan çok başlılığa meydan vermemeliydi. Teknik heyet ve yönetim kadrosu ve taraftarlarımızla sosyal medya üzerinden diyaloğa girmemeliydi. Sayın Uyanık ve Sayın Yıldırım, bir an önce bir araya gelerek aralarındaki sorunu çözmeli ve yaratacakları heyecanla yeni bir sayfa açmalıdır*


ZARAR VERENLER AFFEDİLMEYECEK

Samsunspor Genel Kurulu’nda şirketleşmeye verilen onaya atıfta bulunan Divan Kurulu açıklamasında, "Bu onay, İsmail Uyanık’ın kulüp başkanlığında, Yıldırım Holding’in finansman desteği ile oluşacak yönetim biçimine verilmiştir. Aksi halde, belki de yakalanmış son şans olan bu oluşumu yıpratacak herkes, Samsun ve Samsunspor camiası tarafından affedilmeyecektir. Samsunspor Divan Başkanlık Kurulu olarak Sayın İsmail Uyanık ve Sayın Yüksel Yıldırım’ın duygusallığı bir yana bırakarak Samsunsporumuzu başarılara koşturacak birlikteliği yeniden sağlamaları konusunda çağrı yapıyoruz" ifadelerine yer verildi.