limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Erdoğan'ı dinlediler indirime gittiler!
EKONOMİ // 12 Ekim 2023 Perşembe 08:47 // Güncelleme: 12 Ekim 2023 Perşembe 08:47
Erdoğan'ı dinlediler indirime gittiler!

Tarım Kredi marketleri 16 Ekim'den itibaren bazı ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim kararı aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Zincir marketlerimiz başta olmak üzere tüm esnafımızı, işletmelerimizi, yapacakları indirimlerle enflasyonla ve hayat pahalılığıyla mücadelemize destek vermeye davet ediyorum." diyerek indirim çağrısı yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayat pahalılığını azaltmak için yaptığı çağrı karşılık buldu. Tarım Kredi ve zincir marketler indirim kararı alırken, mobilya sektörü de yıl sonuna kadar fiyatları sabitledi.

 

MARKETLERDEN YÜZDE 50'YE VARAN İNDİRİM KARARI

 

Tarım Kredi marketleri 16 Ekim'den itibaren bazı ürünlerde yüzde 50'ye varan indirim kararı aldı. Zincir marketler de bazı ürünlerde indirim yapacağını duyurdu.

 

TEMEL İHTİYAÇ ÜRÜNLERİNDE FİYAT YARI YARIYA DÜŞECEK

 

Tarım Kredi marketlerinde mevcut indirim kampanyalarına ilave olarak 16 Ekim'de başlayacak yeni kampanya kapsamında, süt, peynir, pirinç, nohut, mercimek, ayçiçeği yağı, salça, çay, un gibi temel ihtiyaç ürünleri ile deterjan, sabun, kağıt peçete ve kağıt havlu gibi temizlik ürünlerinde yüzde 50'ye varan indirim yapılacak.

 

3 GÜN MANAV KISMINDA İNDİRİM

 

Ayrıca, Tarım Kredi'de cumartesi, pazar ve pazartesi günleri, çiftçilerden doğrudan tedarik edilerek satışı yapılan patates, soğan, elma, portakal, domates ve salatalık gibi meyve ve sebze ürünlerinde de "manavda taptaze indirim" kampanyası devam edecek.