bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Deik: Terör Küresel Bir Tehdittir Ve Küresel Düzeyde Mücadele Edilmelidir
EKONOMİ // 8 Eylül 2015 Salı 00:00 // Güncelleme: 8 Eylül 2015 Salı 00:00

DEİK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan, terör saldırıları ile ilgili açıklama yaptı.

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK), Başkanı Ömer Cihad Vardan, Türkiye’yi yasa boğan terör saldırıları ile ilgili açıklama yaptı. Vardan açıklamasında şunları ifade etti: “Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu olarak Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca Bölgesi’nde ve Iğdır’ın Nahcivan’a açılan Dilucu Sınır Kapısı’nda terör örgütü tarafından gerçekleştirilen menfur saldırılar sonucu şehit düşen kahraman Vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları Cennet olsun. Bu alçakça saldırıları telin ediyoruz. Kaynağı ne olursa olsun, insan yaşamını hedef alan her türlü terör eylemi insanlığa karşı bir suç niteliği taşımaktadır ve küresel düzeyde kararlı bir mücadele gerektirmektedir."

Türkiye’nin bir çok köşesinde terör örgütü tarafından düzenlenen menfur saldırılar biz iş dünyasını derin üzüntüye boğduğunu söyleyen Vardan, Türkiye’nin birlik ve istikrarını kanlı bir şekilde sarsmaya çalışmaktan başka hiçbir amaca hizmet etmeyen terör olaylarına karşı tüm Türkiye olarak kenetlenerek yekvücut hareket edilmesi gerektiğini belirtti ve Türkiye’yi bölmeye çalışan terör örgütünün dün olduğu gibi bugün de planlarında başarılı olamayacağını vurguladı.