bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SAMSUN DA SESSİZ
Yazarlar // 30 Temmuz 2019 Salı 12:40

İsmail BAŞARAN

Cumhur Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim sonuçlarına ve bundan sonra izlenecek stratejiye ilişkin parti içi görüşmelerini sürdüren, il ve ilçe teşkilatlarını aldı bir telaş. Hatta adına telaş değil korku da diyebilirsiniz bunun.

Bugünlerde AK Parti teşkilatlarında büyük bir sessizliği yanı sıra bir büyük korku da var. Her ne kadar “Bu bir göreve deniliyorsa da görevden alınacak olanlar “başarısız” sayılacağı için partide bir daha görev alamayacakları korkusu içinde günlerini geçiriyorlar.

Kolay değil AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınacak olan il ve ilçe başkanları ve hatta yöneticilerini bulundukları bölgelerde kim dinleyecek kimlere söz geçirebilecekler?

Görevden alınmak değil de teşkilatlar ve üyeler tarafından artık dikkate alınmayacak olmaları daha çok düşündürüyor olmalı. Kısaca “Attan düşmüş” gibi olmak şimdiden düşündüredursun, Genel Başkan Erdoğan tarafından değerlendirmeler yapılmış ve notlar alınmıştı.

Kısaca AK Parti yeniden bir yapılanmaya gidecek gibi görünüyor, asıl korku ise yeni yapılanmanın da başarısız olması halinde asıl başarısız olan teşkilatın alt kadroları olarak mı gösterilecek zaman içinde yoksa tepe kadroları mı?

Eğer ikinci şık ağır basarsa AK Parti içinde büyük bir yapılanma olacak hatta yeni oluşumlar içinde yer aranacak, kısaca AK Parti, bundan öncekilerde olduğu gibi siyasi tarihteki yerini alacak. İddialar ve söylentiler işte böyle, bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek?

Daha önceki bazı partilerin durumuna düşmemek ve Siyasi tarihteki yerini almamak içini AK Parti yöneticileri, artık vatandaşları bölüştürme yerine birleştirme ve bütünleştirme stratejisi izlemelidir. Atatürk düşmanlığı yapanlara ses çıkarmama yerine yargılanmaları için adalete teslim edilmelerini sağlamalıdır.

AK Parti, yıllardır suç sayılan Atatürk’e hakaret yolundan ayrılmamalıdır. Aksi durumda Suriyelilerin son yaptıkları olaylar ve bu olaylara sebebiyet verenlerle önlemeyenler için durum çok geç olacaktır.

Türkiye’yi bölüp parçalamak için gelenler nasıl geldikleri gibi gittilerse,  kimse merak etmesin Türkiye’de bir iç savaş çıkmaz, çıkarmak isteyenler, geldikleri gibi giderler.

Türkiye çok önemli bir jeopolitik topraklar üzerinde kurulmuş ülkedir, bu ülkenin üzerinde oyun oynamak isteyen dış ve iç güçlere şimdiden acıyorum.

 

GÜNÜN SÖZÜ

En büyük kötülük direnme yoksunluğundan gelir. Groce