bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SABRIN DA BİR SONU VARDIR
Yazarlar // 7 Eylül 2019 Cumartesi 14:42

İsmail BAŞARAN

Türkiye bir süredir başkanlık sistemiyle yönetiliyor. Başkanlık Sistemi’nin iyi olduğu söyleniyor da bunu bugün söyleyenler ve savunanların yarın AK Parti’nin o koltuklardan düşürülüp bir başka siyasi iradenin gelmesi halinde ne diyeceklerini merak ediyorum.

Adım gibi eminim ki bugün “ak” diyenler sisteme yarın “kara” diyeceklerdir.

Bugün kayyum atanmasına olumlu yaklaşanlar yarın iktidar değişince sistem yine uygulanırsa “Faşistler iş başına geldi” diye yaygara yapacaklardır.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun arpalık gibi kullanılan araçları geri almasının ardından İçişleri Bakanı’na bir gazeteci bir soru yönetmiş, Bakan Bey de “İstanbul'a kayyum mu atanacak?" sorusuna da cevap veren İçişleri Bakanı "Onu pazar sabahı açıklayacağım" demiş.

Ne demek şimdi bu, halkın oylarıyla seçilmiş bir başkanı tehdit etmek ne anlama geliyor? Sayın Bakan “mühür bizde padişah biziz” demeye mi getiriyor?

Aman ha Sayın Bakan, bir hataya düşüp de halkın seçtiği başkanı görevden almaya kalkmayın ve Türkiye’yi içinden zor çıkılacak bir kaosa sürüklemeyin. Ülke bir kaosun içine düşerse önce havaalanları tutulur, deniz yolları ve tüm ulaşım yerlerinden yurtdışına çıkışlar engellenir sonra da kimse bir yere kaçamaz, ardından ne olabileceğini kestirmek de bugünden zordur. Sayın Soylu’nun Trabzon Havaalanında başına gelenleri unuttuğunu sanıyorum, bir daha olmasını da istemiyorum.

Bakanlar eskiden bu ülkede meclis tarafından seçilirdi şimdi tek adam tarafından görevlendiriliyorlar ve o tek adamın sözünden de çıkamıyorlar çıkanlar ise hemen yaftalanıyorlar.

Yani yapılanların karşısında durup karşı gelenler yaftalanma sonucu da “Bizden olmayanlar listesine” dahil ediliyorlar.

Sayın İçişleri Bakanı Samsun’da değişmeyen belediye başkanları hakkında bir inceleme yaptırmayacak mı yoksa bunu engelleyenler mi var, bizden olanlara dokunulmasın mı deniliyor?

Kimse unutmasın, keseri ve de sapını. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner, unutulmasın kralların canı sıkılınca yanlarına öncelikle soytarılarını çağırıp neşelenirlerdi.

GÜNÜN SÖZÜ

İnanılması en zor dedikodular, aptalların belleğinde en uzun süre kalanlardır. (Delavigny)