bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Pazarlara sıkı denetim
GÜNCEL // 16 Mayıs 2020 Cumartesi 13:05 // Güncelleme: 16 Mayıs 2020 Cumartesi 13:05
Pazarlara sıkı denetim

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede kurulan semt pazarlarını denetleyerek pazarcı esnafına 3 metre kuralına uymaları, eldiven ve maske takmaları konusunda uyarılarda bulundu.

 


Dünyayı ve Türkiye'yi olumsuz etkileyen korona virüsü salgınına karşı tedbirleri arttıran İlkadım Belediyesi, semt pazarlarındaki denetimleri de yoğunlaştırdı. Ekipler sabahın erken saatlerinde Pazar tezgahlarının birbirine en az 3 metre mesafede olacak şekilde düzenlenmesini denetliyor. Pazara gelen vatandaşlar kişisel hijyen ve sosyal mesafe kuralları hakkında bilgilendiriliyor.


Halk sağlığı için semt pazarlarında gerekli tedbirleri en üst düzeyde aldıklarını dile getiren İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı, “Vatandaşlarımıza pazarlarımızın giriş ve çıkış noktalarının farklı olduğunu gösteriyoruz. Semt pazarımızda 100 esnafımız hizmet veriyor. Esnaflarımıza 3 metre kuralına uyması yönünde sürekli uyarılarda bulunuyoruz. 4 gün sokağa çıkma yasağı boyunca vatandaşlarımızın sorunsuz bir gün geçirmesi için tüm ekiplerimizle sahada olacağız. Esnafımıza maske ve eldiven konusunda yardımcı oluyoruz. Kurallara uymayanlara gerekli cezai işlemleri yapıyoruz. Bütün bilgilendirici çalışmaları yaptık. Birçok yerde uyarıcı yazılarımız var" dedi.