limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Kapı Aralandı
Yazarlar // 30 Mart 2014 Pazar 00:00

Ragıp GÖKER

Cuma günü Manisaspor Adana’da  Ercan Albay’ın takımı Adana Demirspor karşısında iki puan bırakınca bizim Şanlıurfa’yı yenmemiz halinde bu Lig’i ilk altıda tamamlayacağımız hemen hemen kesinleşmiş olacaktı. Zira Manisaspor’la aramızdaki fark 9 puana çıkacaktı.
Nitekim öyle oldu.
Maça Şanlıurfa daha iyi başladı aslında. Ama bizim takım çabuk toparlandı. Özellikle orta sahadaki Arif Şahin, Taha Yalçıner ve Aminu Umar’ın etkili futbolları oyundaki üstünlüğü bizim takımın lehine çevirdi. Üst üste ekili ataklar geliştiren takımımız gole de erken ulaştı.
Bizim takımın etkili oyunu Aminu Umar çıkana kadar sürdü.  Umar çıktıktan sonra Şanlıurfa takımı orta alanı daha etkili kullanmaya başladı.
Takımın kaptanı Adnan Güngör’deki gerileme her geçen gün daha da artıyor. Bizim takımın en çok aksayan oyuncusunun kim olduğunu soracak olursanız, ‘’Adnan Güngör’dü’’ derim. Bu kardeşimiz daha basit oynamayı denese takıma daha çok katkı verir ama oyununu süsleme gayreti içeresine girince çok daha fazla hata yapıyor. Şanlıurfa takımının geliştirdiği atakların büyük bir bölümü Adnan Güngör’ün kaptırdığı topların sonucunda gelişmiştir.
‘’Kazanan her zaman haklıdır’’ derler ama Hüseyin Kalpar,  Adnan Güngör yerine oyuna Erdem Şen’le başlaması daha doğru bir tercih olurdu diye düşünürüm.
Her şeye rağmen kazanmak güzel.
Allah bu çocukları nazardan korusun 15 hafta oldu yenilgi yüzü görmüyorlar. Her hafta umutlarımızı taze tutmamızı sağlıyorlar.
Kulübün içinde bulunduğu ekonomik durumu göz önünde bulunduracak olursak. Bu kardeşlerimizin özverisini daha iyi anlıyorum. Her birin alınlarından öpüyorum. Adnan Güngör Kardeşim, kendisini eleştirdiğim için kusura bakmasın. Sportif açıdan her ne kadar kendisini eleştiriyor olsam da diğer kaptanımız Musa Aydın’la birlikte  takımımızdaki birlik ve beraberliğin oluşmasında ve takımın direncinin her hafta artmasında çok emeği olduğunu da biliyorum. Bu nedenle de kendisini kutlarken, Bu şehrin bir insanı olarak kendisine ve takım arkadaşlarına müteşekkir olduğumuzu belirtmek isterim.
Sözü fazla uzatmak istemem.
Bu kardeşlerimiz her hafta kazanarak bizi sevince boğuyorlar.
Süper Lig yolunda kapı aralanmıştır.
Sıra Adanaspor’da.
Adana’dan da üç puanla döneceğimize inancım tamdır.
Biz kazanacağız, günler ne getirir onu da öyle göreceğiz.