limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
AK Partinin Kavak Çıkarması!
Yazarlar // 21 Mart 2014 Cuma 00:00

Ragıp GÖKER

Seçime dair merak ettiğimiz bütün soruların cevabını öğrenmeye 9 gün kaldı.

Partiler bu seçimi kazanmak için var güçleriyle çalışıyorlar.

Hedef Halk Gazetesi olarak bu süreci yakından izlemeye çalışıyoruz. Hedef Halk Gazetesi seçim sürecini en iyi takip yayın organı oldu. Şehir merkezindeki seçimi takip etmek kolaydır. Ama biz ilçelere de gidiyoruz, İlçeler turunu yeni tamamladığımızı da biliyor olmalısınız. Bununla da yetinmeyip şu sıralar ilçe mitinglerine de gitmeye başladık.

Dün ekip olarak Kavak’ta AK Partinin mitingini izledik.

Yarın, öbür gün bir başka ilçede bizim ekibi görürseniz şaşırmamanız gerektiğini söyleyerek Kavak izlenimlerimizi aktarmak isterim.

Kavak’a çıkartma yapmış AK Parti.

Melih Gökçek Parkının yanındaki alanda düzenlemiş mitinge Havza Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, Asarcık Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı İbrahim Yüce,  AK Parti Lâdik Belediye Başkan Adayı Selim Özbalcı da Kavak Belediye Başkan Adayı İbrahim Sarıcaoğlu’na destek vermeye gelmişler.

AK Patinin Kavak Mitingine ayrıca AK Parti Milletvekilleri Ahmet Yeni, Cemal Yılmaz Demir’in yanı sıra, Kavaklı olduğu bilinen eski Milletvekili Mehmet Kurt, Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz ile AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş’ta katılmıştı.

Milletvekilleri Ahmet Yeni ve Cemal Yılmaz Demir, 30 Mart’taki seçimin AK Parti’ ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önünü kesmek isteyenler ile istikrarın ve hizmetin sürdürülmesini isteyenlerin oylanacağı bir seçim olacağını söylediler.

Kavak Adayı İbrahim Sarıcaoğlu yapacaklarını anlattıktan sonra mikrofona gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise konuşmasında, Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilçelerdeki başkanın aynı partilerden seçilmesinin, hizmetin hızlı ve sağlıklı yapılması için çok önemli olduğuna vurdu yaptı.

Mitingde son sözü her mitingde olduğu gibi AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş yaptı. Köktaş, Kavak’ta her ne hizmet yapıldıysa 5 yıl önce görev yapmış AK Partiden seçilmiş olan Bahri Kesici tarafından yapıldığını söyledi.

Köktaş, daha sonra 30 Mart’taki seçimin sadece belediye başkanı ve diğer yerel yöneticileri seçmekten öte anlam taşıdığı ileri sürdüğü konuşmasında, Kavaklıları 25 Mart’ta Başbakan’ın katılacağı Samsun Cumhuriyet Meydanındaki mitinge davet etti.

Fuat Köktaş, mitingde herkesten sonra söz alarak bence. ‘’Bu şehirde AK Parti siyasetine ben yön veririm’’ yani ‘’ Burada PATRON benim’’ mesajını vermiş oldu.

AK Parti mitinginden önce aynı alanda CHP’ de miting yapmış. Hangi partinin mitingi daha kalabalıktı bunu göremedik. Ama Kavak ölçeğindeki bir ilçe için AK Parti mitinginin yeterli sayıda kişinin izlediğini söyleyebilirim.

Ve fakat

Aynı oranda kalabalıktaki coşkunun ise yeterli olmadığını da söylemekten geri kalmam.

Samsun siyasetinin Ustası Fuat Köktaş’ın bu mitinge iyi hazırlanmadıklarını düşündüğüm ilçe teşkilatına gerekli uyarıları da yaptığını inanıyorum.